most mit irt dmode nem azt irta 20 lesz meg negyven ugyan a 16ft lopikula ha ma annyi lenne,17 en át megy ,nemsoká 2 szer probálta 3 szorra átmegy.ide már türelem kell mert ezek bonyolultan csinálják és nem egyszerüen ahogy kéne,tehát szar melohoz is idö kell.
Akinek penzt tesz ide, az jelentos mennyiseget brrak vetelre, vagy kiveszi a konyvet. Mindketto MNB buntetest von maga utan, piacbefolyasolas cimszoval, igy kar megprobalni is. MNB kozlemenyekbol jiderul. Ha megveszi megis a nagy pakkot, kinek adja el?
Hat mar pedig en tobbet is tudok. Az mas kerdes, hogy ezekben a fosokvan kisebbet fektetnek be. Nyilvan srm mertem mindent betolni ezekbe. Par milla papironkent. Abbol egy dupla jo nekem.
Amikor régen írtam milyen részvényeket érdemes preferálni (és nem a BÉTen),én voltam a hülye.(ahogy most is) Azóta se változott a véleményem, a pénz ugyanis nem itt van a BÉTen. kb addig van BÉT amíg az a 3 papírt itt tartják(igen telekomot direkt hagytam ki).Nem véletlenül nem jött ide a wizz sem pedig nagyon szerették volna a nagyok
En nem tudom mi tizszerez. Egy duplanal nem tudok tovabb gondolkodni. Ez a hianyossagom megvan, es nem vagyok olyan kapzsi, hogy annal nagyobb hasznot elkepzeljek. Ezert felel meg nekem allampspirban a tokemre vetitett 35% 2evre. Tobbet hoz, mint a tozsdei elvarasom a tozsdei forgo tokemre havonta
nem mostanra gondoltam,hanem abban az idöben ,szoltam rice2 vel vegyék a freesoftot,én még az estmediát,,mindkettö nem duplázott 10 szerezett est-freesoft is majdnem
NUTEX részvényesek topikja