Jjjaajjjj Istenem! Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy nem összehangoltan cselekszenek???? Az utóbbi években, a rendszeres tőkeemelések során betolt ~3-4 Mrd Ft-ot odaadják Nektek???? (egy részét már biztos kivehették) HA-HA-HA
K..va sok a lebeszélő,látszik is ,beindúlt az eladás.Minek ennyit okoskodni???? Többi papiroknál is legtöbbször ugyan ezek a "fiúk,lányok"irogatnak,próbálják befolyásolni az eladást,vételt.
Miért nem vásárolja fel valaki 10-15: Ft körül a céget? Hubernek hány százaléka van? Mi van, ha minden részvényes megszavazza az osztalékot? Igazából aki nem megy el közgyűlésre, az vagy bukik, vagy nem. Aki 30-40-ig vette, menjen el Erdőbényére. Hol van az ígéret a budapesti közgyűlésekkel kapcsolatban?
Azt meg is kell szavazni.Milyen érdekes,hogy pont Huber indítványozta az osztalékfizetést és nem a cég.Tegnap User1 ezt tökéletesen levezette.Ez a papír hatalmas szerencsejáték.Hotomi68 is újra milyen optimista lett a 26-os beragadásával,elég visszaolvasni az utolsó 20 beírását.Számomra teljesen hiteltelen.
Nekem nem igazán tetszik, és egy kicsit szkeptikus is vagyok az osztalékkal kapcsolatos Rendkívüli tájékoztatás tartalmával, amely szerint most még ugyan nincs elég forrás sem az sem az éves eredmény terhére, sem az eredménytartalékban az osztalékra, de a tőketartalékban van egy kis pénz, ezért előtte a tőketartalékból felemelnék az alaptőkét a részvények 24 Ft-os névértékéig, majd az eredménytartalékkal szemben leszállítanák úgy, hogy a részvények névértékét 6 Ft-ra csökkentenék, és az így felszabaduló összeg az eredménytartalékba helyezésével teremtenék meg az osztalékfizetés forrását, ugyanis az eredménytartalék terhére lehet csak osztalékot fizetni, ha nincs erre az éves, adózott eredményből forrás. Magyarul a tőketartalékból csinálnának az osztalékfizetésre forrást. Hát ez így, a tőzsdei kereskedés szempontjából jól hangzik, csakhogy nekem nem annyira tecccccik, és szkeptikus vagyok ennek megvalósítását illetően, mivel egyelőre csak terv. Egy biztos, hogy a jelenlegi tőzsdei árfolyam emelkedésével jelentős profitot tudnak realizálni.
NUTEX részvényesek topikja