Ilyenkor beléd állnak és jön a papírral foglalkozok, Ti meg velem lemez. Egy utolsó szarházi, sunyi rosszindulatú alattomos féreg Vagy és az is maradsz!
Nagy az orom a topikjaban. Alompor jol be van hintve benne. Nevertek felere esik szerdan 24--->12 Jonnek a 100-400-1000celarak, jovoheten 30+ tervek. Azert azt felismertek, hogy irto rossz evuk volt tavaly. Hat igen..
Eszük ágában sincs bevételt termelni és üzlettel foglalkozni, a saját tőke hatalmas, ezek az emberek nem akarnak dolgozni hanem részvénynyomtatással keresnek hatalmas pénzeket!
Zárt körben lejegyzik a részvényeket amelyeket a piacon eladnak, ez a csel, tehát nyomják lefele az árfolyamot, esély sincs értékteremtésre, a nyereséget zsebre vágják és magán célokra költik, ilyen egyszerű!
Olvassátok el amit az Akko fórumba írtam, lelepleztem pár főrészvényest h mi készül, erre számítani kell bármely papírnál mekkora csalás fordulhat elő!
fércmű egyébként örülök hogy sok friss reges érdeklődik a nyűgtex után, tényleg, egyre többnek van. látszik is naponta a könyvén de ugye ez nem olyan mint a delta, hogy majd megvesszük a telenort is, meg a tv2-t is, microsoft főnők!! száguld a fantázia D ilyen hátterű cég, ilyen vezetéssel sajna nekem max speka lehet nagyon rossz a véleményem
2020-ban -40% esése volt a csodának, mi a garancia arra hogy idén nem lesz megint . miközben szemmel láthatóan megnőtt a kisröfik étvágya, egyre mohóbbak ezzel párhuzamosan egyre több pakkokkal ruletteznek
Rendkívüli tájékoztatás A NUTEX Nyrt. (a továbbiakban: Társaság) értesít mindenkit, akit illet, hogy Huber István úr a mai napon bejelentette a Társaság részére, hogy 2020. december 9. nappal 1.450.000 darab „E” sorozatú NUTEX törzsrészvényt tőzsdén kívül átruházott, így a fenti napon a részvényeinek száma a NUTEX Nyrtben 11.598.747 darab „E” sorozatú törzsrészvényre, befolyása a Társaságban 9,79%-ra csökkent.
NUTEX RALI INDULT