Azért diverzifikálom a portfóliómat, és a spekák legalább 10 %-ot húznak rajt, mert azért megy bele a pénz, ahol vevő is van és nemcsak eladó, de 18-20-ra beállt. Én optimista vagyok, figyelemmel arra is, hogy másik részvények sem nagyon jobbak fundamentálisan. Az Est-be most, 50 Ft alatt belevettem megint, de 60 Ft-ig is van. De azért köszi a véleményeket!
Azért én 18-on és 19-en elég rendesen belevettem. Nem látok benne akkora kockázatot, mint amennyi hozhat. Persze ez egyéni kockázatviselő képesség, különösen most, amikor bármi megtörténhet.
hagyjuk szerintem ! aki szerint a 46 ftos papírokat eladva 18-on meg alatta nem bukas, azzal ertelmetlen vitatkozni ! Biztos a 32ftos tokeemeleset is azert adta 66-32-ig mert nem akart keresni a reszvenyaron :-) Remenytelen vagy
Hulyeseg ! Aruld mar el mi szukseg volt a tokeemelesre ha tobb szaz milliot buknak rajta ! a 600 milliot a 46ftos tokeemeles nelkul is kivehetik.Boduletes baromsag ez az elmeleted !
Ésszerűtlen lenne eladnia tobb szaz millios veszteseget realizalva azzal ! Gondolkozz mar kicsit, ha most neki all eladni a 7,2 millio papirjat azonnal leverne az árfolyamot 1-2 ft-ra ! Nem lepodnek meg ha mar az uj tulajnak adta volna at !
Egyebkent ha geza osszes mondanivalojat figyelmen kivul is hagyjatok,ezen az egy mondaton erdemes elgondolkodni: Ez a geci lehuzos stilusaba nem h belefer,hanem egyenesen illeszkedik a ven kopasz kejenc majomnak. Most megint ugy tud eladni 3 millio db-ot,h sehol sem kell megjelentetnie.
En nem ultetek be senkit, csak felhivom masok figyelmet a nyilvanvalo,folyamatos hazugsagaidra ! amikor 460 millioert emelnek toket, es azon van most 280 millio veszteseg, te pedig ezt ugy adod elo, hogy ez nekik semmibe nem kerul az bizony hazugsag, hiaba probalod csurni-csavarni ostoba indoklassal !
NUTEX RALI INDULT