"A Közgyűlés felfüggesztésre kerül azzal, hogy a folytatólagos közgyűlés
2019. június 8. napján 9:00 órakor, változatlan helyszínen és személyes
jelenléttel kerül megtartásra."
Felolem mehet, de minden topikban ez a remeny. Eleg uncsi varakozas ez, hogy talan, hatha, remeljuk, bizunk benne. Na ez mar nekem nem kell. Ha lesz vmi ugy is latjuk majd a grafikonon
Persze. 70es eses ota minden nap ezt olvasom, most kell venni. 30.1-32.5kozott megtettem utoljara, alig ment fel 34ig. Azota nem veszek. Elotte 38-52volt, az elott meg 36-tol vetel 90korul adva. Mondjuk nekem mindig hozott a papir, de tul sokat higitottak most 2ev alatt. Amikor en anno kereskedtem 2.5millio reszveny volt pozitiv piaci trendben. Most 25millio, tizszeres reszveny mennyiseg, masfel eves stagnalo/csorgo piaci trendben. Nem mindegy
A ceg most kenheti a hajara a sok uj nyomtatott reszvenyet, nem hogy kitalalnanak otletet a cegbe es 200on eladnak. Tele vannak kamu otletekkel szerintem, nem tudom mire jo ez az ar leveres, nulla sztori, ures ceg, rossz alvas.. mikor minden szep es jo is lehetne. Mondjik nekem mindegy, lemondtam mar a spekijerol. Ha nem, hat nem. En nem eroltetem. De lehetne itt pozitivan is penzt keresni, nem csak a kisbufiket ATLen kifosztva
A higitast viszont bejegyeztek: "Rendkívüli tájékoztatás A NUTEX Nyrt. (a továbbiakban: Társaság) értesít mindenkit, akit illet, hogy a Társaság Igazgatótanácsa által 2019. április 29. napján elhatározott zártkörű alaptőke-emelés miatti alaptőke-változást és a részvények darabszámának növekedését, valamint a Társaság alapszabályának módosítását – a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága 2019. május 29. napjával bejegyezte a cégjegyzékbe. A fentieknek megfelelően a Társaság alaptőkéje és a részvényekhez kapcsolódó szavazati jogok száma az alábbiak szerint változott: A Társaság alaptőkéjének összetétele: Részvénysorozat Névérték (Ft/db) Kibocsátott darabszám Össznévérték (Ft) „E” sorozat (törzsrészvény) 24 24.915.766db 597.978.384Ft."
NUTEX RALI INDULT