Ezek evek ota benne vannak. Semmi ertelme erre venni, amig nincs valami. Sajat reszveny vasarlas minimum 1Fton!!! De max 150%on. Akvizicio, apport, tokeemeles. 10eves duma. Csak szolok
bar mondjuk a tokeemeles erdekes, mert, ha jol tudom akkor neverteken / 180naposon / 360naposon lehet toket emelni, es ezek kozul is azon ami magasabb... a 360napos jelenleg 36,1 Ft mig a 180napos 31,5... hogy jott ki nekik a 32 Ft? Valamint az uj RVek bevezetesehez nem kell identol MNB kibocsatasi tajekoztatot kesziteni? Azzal, hogy all a ceg? Errol lehet tudni valamit?
szoval, ha jol ertem majusban dontottek arrol, hogy lesznek akvik... juniusban pedig 20mrdos tokeemelesrol / rv visszavasarlasrol / arfolyam karbantartasrol az akvik erdekeben es KP-ben 32 Ft-on emelnek toket.... javitsatok ki, ha tevedek, de lehet nem veletlen toltak le az arat a nevertek kozelebe
majd ezt kovetoen Junius 10. - "A Közgyűlés felhatalmazza az Igazgatótanácsot, hogy a Társaság
alaptőkéjét a 2024. június 7. napjáig tartó időszakban egy, vagy több
alkalommal, zárt körben, vagy nyilvánosan, de összesen legfeljebb
20.000.000.000 Ft összegre felemelje." "A Közgyűlés a Társaság alaptőkéjét pénzbeli hozzájárulással,
részvényenként 32 Ft kibocsátási értéken felemeli az alábbiak szerint" "A Közgyűlés felhatalmazza a Társaság Igazgatótanácsát a Társaság által
végrehajtandó tranzakciók részvényszükségletének biztosítása, az
akvizíciók és egyéb vásárlások ellenértékeként felhasználandó
részvénymennyiség biztosítása, a részvény árfolyam-ingadozása esetén a
gyors beavatkozás lehetőségének megteremtése céljából, valamint az
Igazgatótanács által jónak látott egyéb célból saját részvények
megszerzésére."
Törölt felhasználó2019. 07. 05. 08:34
ami meg nekem erdekes... Majus 12. - "A Közgyűlés felhatalmazza az Igazgatótanácsot, valamint a
vezérigazgatót, hogy tárgyalásokat folytasson további akvizíciós célpontok
részesedésének közvetlen, vagy közvetett megszerzése, illetve az
akvizíciós stratégia végrehajtása érdekében, továbbá, hogy az ezzel
kapcsolatos ügyleteket a Társaság nevében előkészítse és megkösse."
Törölt felhasználó2019. 07. 05. 08:33
Jo reggelt mindenkinek... tegnap olvasgattam meg este par dolgot a ceggel a kapcsolatban... az idei kgy eloszor Aprilis 22.-en volt, majd felbeszakadt es Majus 12.-en folytattak, ami megint csak felfuggesztesre kerult es Junius 8.-an ment vegig... lehet tudni ennek mi volt az oka?
Volt par nagy vetel lentebb a konyvben, sztem vartak, hogy dobjak-e vagy sem... tul nagy eladoi tetel meg emlekeik szerint nem volt amit erdemes lett volna kivenni... gyujteni probalnak olcson, ahogy en latom. Valami, mintha keszulodne...
NUTEX RALI INDULT