Est, set, ott1, konzi, opi, akko...de egy normalis demokraciaban megerne egy vizsgalatot az fhb, bif, waberers is...de sajnos nalunk meg vadkelet van..ha szabalyosan jatszol / vagy cegre tennel, akkor nem sokat nyersz itt
Igazán nem tudom követni Önt. A csődnek akkor lett volna "létjogosultsága" ha a kötvényeimet nam akarták volna kifizetni. Az tény, hogy nem akarták, de a kialakult hatósági-bankári konszenzus, miszerint egy csőd emiatt már sok lenne, kifizettek (új részvényekkel, amiknek a kereskedését korlátozták - a GCs páros szándéka szerint). Egy szóval azt szólom hozzá, hogy nem értem a kérdést. Ha még hozzátehetem, megítélésem szerint a cég nem működik, és az, hogy ennek a papírnak a kereskedését az erre hivatott szervezetek még nem tiltották meg, az különösen furcsa.
"Működik" . A -375 milliós eredmény egy alig több, mint 1 mrd saját tőkéjű cégnél mi szerinted? "MŰKÖDÉS"??? Árbevétel 4 millió??? Havi 350e Ft BEVÉTEL??? Ez működés neked? Ez viccnek is durva... A saját tőke negyedének felégetése is brutál/év... . A papíron végrehajtott tőkeemelések hozták ki jogilag működőképessé, különben rég roló lenne, a filléres tőkeemeléseket nektek beszórták piacon, miközben készpénzt jó része nem is látott, hiszen pl. váltókövetelést tőkésítettek. Olyan váltókövetelést, amiben saját cégük vette meg a Nutex utolsó maradék értékét, az NTX-et, pénz helyett egy papírért (amit részvénynyomdára használtak és amik papírjait szórnak nektek piacon). .Ez a társaság végtelenül primitíven tevékenykedik. És mindent elárul a hazai tőkepiaci helyzetről, pénzügyi kultúráról (mind felügyeletileg, mind speki oldalról), hogy még mindig a tőzsdén lehet.
Civin ur masfel eve kb azt mondta, ez a ceg csak Civin ur kotvenyei tartjak eletben. Be is csodoltethettek volna az egesz kocerajt, akkor Civin ur nem szedi ki soha a penzet Nutexbol. 75korul volt az arfolyam, amikor jottek a kotvenyekert kapott reszvenyek, Civin ur 53Ftig nyomta ki kb a sokszazezerr reszvenyt onnan fentrol. Azota eltelt mondjuk egy ev, de a ceg mist is all, megy, mukodik. Ehhez mit szol Civin ur?
Köszi pny az infókat. Egyébként képben vagyok én is. Nem sok részvényem van ebből a... csak belevettem néhány ezer darabot hogy legyen. Többször olvastam róluk már én is.
Drága Uram, annak idején egy feljelentés tartalmazta, hogy Csereklei és Galamb antedatáltan, igazgatósági felhatalmazás nélkül "kötöttek egy szerződést", amivel elcsaltak kb.: 50 millió adót. Ez egy volt a bizonyított sok másik leírt bűncselekmény között. A mellékelt bizonyítékok alapján kiállt nekik kettőjüknek fejenként két-két év letöltendő. A rendőrség 9 év nyomozást követően megállapította, hogy nem történt bűncselekmény.
"Kiváncsi leszek milyen akvizíciót akarnak majd juni 8.-án..." . Segítek: semmit. Már a kamuhírekre se futja nekik évek óta. Szimplán csak nyomtatnak. De minek is erőlködnének, ha ennyi hülye van, aki megveszi tőlük a fillérekért nyomtatott papírokat a semmire is... Miközben amúgy folyamatosan tájékoztatnak arról is, hogy éppen, mit loptak ki maguknak (nem mondom, hogy korrektül, de aki követi a bejelentéseket, kb. össze is tudja rakni a valóságot). Hiszen az utolsó érték is eltűnt a cégből és hogyhogynem nem készpénzt kaptak cserébe, hanem váltókövetelést a saját cégüktől (KVT Invest, aminek a telephelye szintén a Telepes utcai Reanal ingatlan, amit már korábban kijátszottak maguknak).
NUTEX RALI INDULT