"Figyi, kérlek, és még szépen, hogy a megnyilványulásaiddal hagyjál már békén. Nem nagyon érdekel amit mondani akarsz..." . Akkor nem olvasod el. Egyebekben pedig: akkor írok, amikor akarok, mégha ez neked nem is tetszik.
Figyi, kérlek, és még szépen, hogy a megnyilványulásaiddal hagyjál már békén. Nem nagyon érdekel amit mondani akarsz, főleg, hogy nincs is részvényed! Illetve még egy mondat, ha arra játszol, hogy megszerezd a részvényeimet, eladom 100/darab most, később már nem ennyiért többért. :-p
"2 évre rá, meg 110-120 környékét nyomta." . Azóta TÍZSZERANNYI részvény van! A cég tehát az akkori 110-120 Ft-os csúcsához képest a HÁROMSZOROSÁRA VAN ÉRTKELVE jelenleg. A mai 30 Ft olyan, mintha 2 évvel ezelőtt 300-on lett volna...
Nem tudom, Tudnom kellene? Sok minden van amit nem érte, de az az én dolgom! Úgy gondolom, hogy a történelmi minimum alá nem fogják beengedni, és ez a 30 alatti egy kötés is, hát nagyon érdekes, hogy 20-30 darabal ment csak alá! Történelmi minimumról meg duplázott!
"Ha Andre Kosztolányi 60 évet várt az orosz cári kötvényekkel, akkor én se sietek...." . Nézz rá a Horizon-Multiplan, Humet, Nutex hosszú chartjára és gondold újra a fentit...
NUTEX RALI INDULT