Én nem tűntem el. Egyszerűen nem tartom logikusnak, hogy ebben a halott időszakban vki ilyen nagy darabszámokat vegyen/adjon. Inkább az a kérdés, hogy miért rendez vki a világ végére Húsvétkor közgyűlést. Hát nem azért mert bárki tudjon vmit. Ebből adódóan vagy nagy puffanást várok, vagy bezuhanást. De mivel tavaly nyáron ezt a céget kihozták elkülönítettből, közben volt egy pakkátadásos időszak és most az altatás, ezért nem lenne logikus a 24 Ft-os papírokat kidobni ilyen áron.... Ha Andre Kosztolányi 60 évet várt az orosz cári kötvényekkel, akkor én se sietek....
Az ember gyarló, és gondolkodik. Előre megmondom PNY nem érdekel a véleményed, de 4,7 milla részvénye lett ennek a pasinak április 01.-én és közel 2,4 millát adott el 9 nap alatt! Kérdés, hogy a vásárlás nem köthető esetleg ahhoz, hogy reménykedett osztalék fizetésben? Miután nem valószínűsíthető az osztalék ezért eladta. Vagy egyszerűen arról szól a dolog, hogy 30 körül vett, meghúzta, pár ezer darabban meg tudta tenni.2-3-4 ft-os nyerővel eladta, és a 9 napon belül meg (tervezetten) a maradékot 30-31-en kiszórta. 2,4 milla darab részvényről beszélünk. Valljuk meg ha összességében 1 ft.-t fogott az ügyleten 10 nap alatt 2,4 milla. Lehet valakinek ez kevés, nekem sok lenne. És meg is csinálnám. Biztos vagyok benne, hogy az átlaga nem 1 ft volt, hanem 2 az minimum. Március 15.-től április elejéig kb 2,5 milla részvény forgott meg!
Szèp reggelt mindenkinek!Nagyszàjù nem vagyok,de remènykedő igen!Valaki magyaràzza el nekem,hogy egy ideje az megy hogy 30 körül beàllnak nagy darab szàmmal vètelre,megvàrja mìg ràborítjàk!Az a valaki(k) ,remènykedő vagy tudatosan csinàlja!?Szerintem az utòbbi!De tèvedhetek!
NUTEX RALI INDULT