“mindeközben a Bét-en vannak olyan papírok, amik 160x-os értéken cserélnek gazdát” . Melyik is? Mert még a Mészáros papírok P/BV-je is csak 1,4 körüli, OTP-é 1,9. Szerinted egy nulla fost folyamatos nyomda mellett miért is kéne így árazni? 31 Ft mellett a Nutex 1,2-es P/BV-vel forog (!!). Szóval kiválóan érveltél amellett, hogy ez az árfolyam minden csak nem jó lehetőség...
Ugyan már. Szerinted bő 20 évnyi tőzsdézés alatt hányszor hallottam/olvastam ilyen titokzatoskodó, úgy teszel, mintha tudnál valamit, de nem mondasz semmit (közben hiányoznak az alapok is) dumákkal? Na, etess olyat, aki vevő rá (van ilyen bőven, itt is), nálam nagyon mellélőttél. (a papírral is)
“P/BV alapon bőven 1, azaz 1 alatti rátán forog a reszvény” . Miért is kéne 1 felett lennie egy nulla értékkel bíró cégnek, ahol millió számra nyomtatgatnak papírokat?
csak egy tipp: IPO-val próbálkozni mostanában felesleges, viszont a stat szerint kb 4000 Eus milliárdot kell tisztára mosni valahol..soroljam a cégeket? CJ van olyan jó" üzletember" mint BCS, vagy JG? ezzel be is fejeztem..nem szeretnék beültetni senkit sem, ezért senki ne vegyen miattam...azért sem, mert a rallyk jó része nem a kisbüfiktől indul :)
NUTEX RALI INDULT