Most mondtam, hogy rájöttem nem értek a tőzsdéhez. Hibás döntést hozok, ezért nem is részvényezem többet. El kell ismerni maga a nyerő szinte csak a tőzsdén. Én vesztes vagyok
hogy jön ide a waberers?idézzem a tegnapi dolgodat? Látom senkinek nincs egy pozitív meglátása sem a papírra. Akkor maradunk Metwolffal ketten. A tőzsdepszicho eddig nem hagyott cserben :)
Nutex őrület van :) Mindenkinek Nutex kell :)) teljesen mindegy miért... többet fektetnek bele, mint wabiba, ami tele értékkel. Ott 1milláért nem vesznek, nem hogy 5-100milliókért
Csipegeti a csapat a 31.8at. De azt azért tudjuk, hogy több éves támasz tört 35-33 alatt. Volt itt közben minden terv. Most már ki kell lőni, 50-42-41, dupla fenék, valamerre el kell mozdulnia, feeeeeell, kilővés, mészi, meg minden. Én csak figyelem egyelőre. És elfogadom a felfele várakozásokat, de én kihagyom
A semmiből hír... lecsorgás....Altatás/oldalazás.... leöntés... felrántás.... hír... Minden kispapírnál ezt csinálják! csak az árfolyam és az időtáv más és más
NUTEX RALI INDULT