ki az a hathor? én eddig nem olvasgattam itt, sajnos csak magamra hallgattam. most jöttem ide informálódni, mi történt. a tavalyi nyerőmmel már bukóra állok. úgyhogy megpróbálok gyorsan túladni rajta mielőtt még 1 ft-ra le nem megy.
TitusPullo, COLOP, Hathor háttérbe ment... szokásos... majd némi forgalomnál visszajönnek és mellé megjelennek új nickek aztán indul a feldumálás :D ez a forgatókönyv :D aztán amikor majd kijön elkülönítésből akkor tényleg fog egyet rallizni.
aztak***... ez hamarabb lett 50 mint gondoltam. támasz lefele nem sok.... kilátástalan mit fog művelni most. ha gyűjtés kezdődik az napokig is eltart majd mert először a vételikre sok eladásit fognak adni (nekik van elegük) aztán utána tud felmenni. abból majd lehet látni ha felfelére készítik elő az irányt. de egyelőre nagyon nem úgy néz ki.
1-2 hónapos regisztráló. alátámasztatlan feldumával. ez itt is nagyon bíztató :) a nutexet most altatják .... meg kell nézni a forgalmat hogy alakul. itt nincs lemaradás, mivel eléggé "korlátlanul" futhat :) szóval ez emiatt is xar szöveg. de szerintem itt most altatás jön, még lekandikálhat majd 50 vagy alá... viszont érdemes lesz majd figyelni, mert poénból ezt is meg fogják húzni amint meglibben hogy kikerül elkülönítésből... bár ez ki tudja mikor lesz.
NUTEX RALI INDULT