117 ről öntötted meg 90 ről. Végig 200 mellett kampányoltál csak hogy jó áron ki tudj lépni a többiek előtt. Most bukóban dobatnád a kicsikkel hogy jó árasítva vissza tudj venni... ez hogyis hívják? :)))
Nem buzdítok senkit. Miattatok mondom. Azt mondtátok beragadtak. Ha beragadtak el tudnak adni. Én végig azt mondom 38tól, hogy ne adják el bukóban. Ti kéritek, ezért azt mondom most 666.000ért el tud adni, hogy ne legyen beragadva
Fura alak vagy te! Most meg arra buzdítod a kicsiket akiket beültettél hogy bukóban szálljanak ki. Addig nyomattad itt a dumád hogy te nyerőben ki tudj szállni, most meg bukó realizálásra buzdítasz....
Nekem most nincs, és mégis ugyanúgy fel várom a papírt, és ugyanúgy drukkolok részvényes társaimnak! Nem fogom lefele beszélni, mert nincs papírom, és de jó lenne olcsóbban venni. Nem...
70 ig szépen ki lehet szállni 25000 darabbal. Mégsem száll ki senki, mert vagy nincs beragadva vagy nem akar kiszállni. Hathor jól csinálta. Alacsonyan vett magasan eladott. Nincs ebben semmi rossz. Az meg természetes, hogy a pozícióval egy irányba beszél a befektető.
Macika nem látott még olyan üzemet, ami az utca embere előtt zárva van? Mondtam a másik oldalon lehet bemenni a portára beszélgetni. Mi ebben annyira különös?
nem kell görcsölni molo9n naGYOT BUKTAM TOLVAJ RÉSZVÉNY ,30 EZERÉRT VETTE,MIKOR LESZ ANNYI TAVASSZAL,IGA z legalább mégsem bukom,fekete arany,tönkre teszi a természetet mindenhol.
Nem titkoltan aggasztott, amiket leírtàl. Több szolgáltatóval felvettem a kapcsolatot. Ahhoz, hogy kereskedj kis papírokkal, személyi igazolvány mellett a legutóbbi parlamenti választások szkennelt szavazócédulàjàt el kell küldeni. Ha nem Fideszes a szavazat vagy érvénytelen, többüknél nem tudsz beadni vèteli megbîzàst.
NUTEX RALI INDULT