Majd egy év múlva megtudjuk addig még kiszabnak rájuk már 100e bírságot. Kíváncsi vagyok mikor mondja BÉT vezére hogy mostmár elég a szórakozásból és felfüggeszti a részvény kereskedését egy hétre....
Na lássuk 23 és 24óra között a veszteséges gyorsjelentést!
Mindenki pihenje ki magát addig, legyen ideje őrjöngeni éjfél és reggel 6 között itt! Család nem számít, alszik már akkor, adjátok ki magatokból az állatot!
:))
Csak szólok, hogy 100.000darab papír, csak a 60as árad nézve 117ig 5millió 700ezer nyerőt hoz Nutexben!
Tudom ez neked semmi. Pedig csak 60millát kell hozzá berakni, és ez kb duplázás!
Tudom nem nagy cucc..Ha meg mondjuk 38-50között vetted a javát és a maradékot 60a átlaggal, akkor még több. No de ha a 2év alatt forgattál is, akkor triplázás! Tudom nem nagy cucc :)
Azért ezt nem gondolhatod komolyan! Van sok kisbüfi de szinte kizárt,hogy egy papírba betegye az összes lóvéját. Egy kezdő de még egy ravasz sem teszi fel egy lapra az összes tőkéjét. Honnan is tudhatná hogy a Nutexben 30 jó belépő? Mert Hathor Úr azt mondja? Na ne már!
11, 20darabbal köti le, nehogy pluszban legyen!
Ez elég jó hír a jövőre nézve. Hatalmas a szenvedése az emelkedés miatt! Minimum 400Ft-ot bukik rajta a vétel és eladás után!
Szuper
:)
NUTEX RALI INDULT