Azokat a 100as rallyban eladtam jo penzert, majd a 10es kort a 70es rallyban. Remek papir volt. Csod hirre hetszerezett 10rol 70fole. Lehet itt is jotekony lenne egy csod hir. Hetszerezes nem lenne rossz Nutexben
zozo zozo ez igen zűrös!!!
a kötvények meg ketyegnek, a bét fele meg nem fizetünk, termelés már rég pápára ment, van vagyonkezelési ajajj fülesbögre ! ))
Néztem 5-15-20K-kal álltak bent vételen. Valaki veszi. Én mondjuk ráérek. Felőlem bármit csinálhat, mást úgy sem tudok venni helyette. Ez legalább triplázott most. 29-117.Tavaly is nyáron volt megtépés, idén nyàron még magasabbra.. ha jövőre annál is magasabbra, az jó lesz. Bux utolsó kereskedeési napon is újabb ATH lett, és ez így megy már régóta. Mellette pár forintos papírok a Béten. Befektetők meg tele pénztárcákkal várják mit vegyenek. Mondjuk levegőt, az ingyen van..
Érdekes, mert a nemfizető cégeket a Bét most különítette el. Nutexet nem tették közé most sem, és a 200.000Ftos pénzbírsàg is enyhe, így itt màs van. A megadott elérhetőségen elérhetőek, ezt a Bét is elismerte, csak nem vàlaszoltak minden esetben. Az, hogy külön nem tették közze a Béten megjelenő hírt, még a kulcs softnàl is előfordult. Nem kell pánikoltatnia. Tudom ez az élete, de felesleges
A vezérigazgató súlyosbító körülményként értékelte, hogy a kibocsátót már figyelmeztette a mulasztások miatt, tartozásai a többszöri megkeresés ellenére, hosszú időn keresztül fennálltak, azok egy részét a tőzsde csak fizetési meghagyásos eljárás, illetve peres eljárás útján tudja érvényesíteni.
A vezérigazgató súlyosbító körülményként értékelte, hogy a kibocsátót már figyelmeztette a mulasztások miatt, tartozásai a többszöri megkeresés ellenére, hosszú időn keresztül fennálltak, azok egy részét a tőzsde csak fizetési meghagyásos eljárás, illetve peres eljárás útján tudja érvényesíteni.
"Egy eve 18MFt keszpenzes toke emeles"
Amiből nyomtattak maguknak 605.000 db tőzsdei papírt és 1.450.000 tőzsdén kívüli szavazatot. Azaz 8,8 Ft-ért hígítottak ki téged. Te meg 80 Ft-ért veszed.
NUTEX RALI INDULT