Én ma is pluszban eladhattam volna, nem érted már meg? 280.000es forgalomban. Aki meg velem vett, az ugyanúgy. Arról nem tehetek, hogy 38tól mindenki lebeszélte a részvényeseket a vételről, és 100nál meg nézelődtek, hogy hova megy
Ti nem felnőtt emberek vagytok, hanem egy kis nyivákoló kiscicicák, akinek minden baja van. sírtok össze vissza. Közbe a részvényeseknek két éve emelkedik az árfolyam. Mi ebben annyira rossz, hogy 4szeresére emelkedett a Nutex portfoliója a részvényesnek? Ezen még fogadok nem gondolkodtál! 2éves csúcson van ma is. Két napot volt fentebb
Saját nyerődet biztosítod be hogy az alján vett pakkokat legyen kinek elsózni. Már több topikban is futtattad a Nutexet, több mint gyanús. Beültető vagy és nem szabad hinni neked! :))))))
Most is megvan a papírom. Eddig minden papírom nyerőben volt, miről beszélsz. Minden kisbüfi keresett velem.
Itt is sorba írták be. 38nál nem összeroppant, hanem háromszorosára ment. Ez az összes részvényesnek jó! Nem rossz! Buta ember
Te hol élsz ezzel a rossz dumával? Minden cég nyomtat bármikor akár 20MFT apportért papírt. Konzum is fog.Bárki bármikor bárhol! Még a feltőkésítésekben fognak is! 330KKV vár a Bét kapujában.
Ott is az új Bux ATH. És most jön a KKVknak Exim hitel, és BÉT Elite program, és 20MRD tőzsdefejlesztés.Majd jövőre megnézzük ki nevet a végén.Két éve mindig emelkedik a papír!
Mindíg ez a 8.8 meg 9 forint... Igen ez egy szavazat de úgyis a kezükben van a többség, nem mindegy, hogy 2 millióval többel szavazhatnak?!
Az elsőbbségi részvények rendes kibocsájtással lett végrehajtva .
Valaki hajlandó volt 18 milliót tenni a cégbe.
18millió Ft ért 35 ezer " F" és 145 ezer "G" azaz összesen 180 ezer darabot vettek, ami a tőzsdén nem is forog csak a szavazata 10 szerese a tőzsdén lévőnek.
100 Ft ot adtak egy darabért.
Minden tőzsdei és részvénytársaságnak cégnek ez egy legális pénbevétel.
Hígitva van , a közkéz kevesebbet tud szavazni.
attól még a cég tulajai tudhatják, hogy mit csinálnak.
60-117 között elakadt a szavam a csodálkozástól, hogy az emberi kapzsiság mivé tesz egyeseket. Mert hogy ez a szar nem lett egy fillérrel se értékesebb, az biztos...
Mért fontos azt tudnod, hogy én milyen vagyok? Azt kellene tudnod, hogy ez a cég, ez a papír milyen...Amúgy meg folyamatosan vagyok a portfolión, akkor is, ha nem veszed észre. )
Törölt felhasználó2017. 07. 13. 15:32
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2017. 07. 13. 15:17
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nyertem vele egy millat mult csutortok ota. Vettem vissza de csak egy keveset, azzal most virtualisan rontom a realizalt gurigat, de megirtam tegnap meddig kellene leesnie hogy nullan legyek. Na addig nem fog akarmit is karogsz penztelen agy...
NUTEX RALI INDULT