Azt a belinkelt 20-as könyvet még láttam,de nap végén nem voltam,és utána olvastam ,hogy 450ft-ig volt 43k eladó.Szóval valahova beállhatott egy nagyobb pakk.
En nem lattam semmi eladot. Belinkeltem egy 20as konyvet delutan, ott 6000feletti szint lathato volt, olyan ures volt.
Minek adtad el?! Kar kapkodni kitoresekbol. Vegre elindul csipkerozsika alombol. En most nem adok el.. annyira kicsi a reszvenyszam es kozkez.
Es te? Mert mindenkit kikerdeztel mar, de nem tudjuk neked van e. Azt mondtad, ha kitor es elfogynak az eladok 78rol veszel. Majd penteken irtad 86on akartal, de nem teljesult a 20%os limit miatt. Ma sikerult, volt 84is.
Mennyi eladó volt egyébként a könyvben ,mert 15.30-tól nem voltam,nem láttam könyvet,de valaki 43k-t írt 450ft-ig..hol volt ez a sok eladó?Amikor elnentem még a 10 könyvbe is alig volt valami.
Hidd el tevedsz. 233darabom lett eladva veletlen ma, mert nyaralok, es beallitottam 85re valamikor visszavonasig a kitores miatt, az teljesult reggel nyitoban, nem is ilag emlekeztem ra, hogy be van allitva. A kitores miatt volt oda rakva, hogy tudjam mikor tepik.Szoval annyi volt az eladasom es kb annyit vettem vissza ma. Gyakorlatilag ez nulla mennyiseg. Ma nordot vettem, de csak a diverifikacio miatt, ott is legyen hasonlo pakk. Azt is egy hete veszem. Ma vegre ujra indult a kitores utan.
Jó azt lehet félreértettem a 25k-példádnál.
Ma akkor nem vettél ....de mit vársz holnap?Ma tévedtem,nem 95ft lett,de holnap a 120ft-al nem fog bírni szerintem.Egyébként az a szerencsés helyzet alakult ki(neked szerencsés),hogy,ha emelkedik a konzum-opi páros,akkor,ezt is húzza...,akik ott lemaradtak azok is vehetik,vagy akik ott kaszáltak szintén beszállhatnak ide...Szerencsés csillagzat alatt születtél:))
A chartoknak ehhez köze se lesz..
És ha erővel mégis elmegy 120ft-ig(te úgy csak 1000ft felett szállsz ki:))!!)...uzána tényleg nem lesz eladó...
NUTEX RALI INDULT