csészealjak
Találatok száma: 1. Az állami adóhatóság nyilvántartásában 2017.06.25-án/én az alábbi végrehajtási eljárással érintett adószámok szerepelnek:
NUTEX BEFEKTETÉSI NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 12143890-2-42
NORDTEL KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 12265529-2-43
yo9
Nem.
mutatom havin a másik alakzatot. Havi dupla alj után havi zászló alakzatból megy ki fel.
link
Hibátlan technikailag. Estére arra jöttem rá, hogy aki kikapta 75-76-77-78on a 60K pakkot, az dobta vissza szerintem a pakkját. Azt hitte ha kikapja kikapja más is utána, elvitte a felét. Én vettem utána 4Kt, meg alatta 75öt-77et is. Közben végig 65ig bent voltam vétellel. Szerintem mivel nem kapták ki utána, és jött 10K eladó 77re, visszaborította piacin, hogy ne ragadjon be. Ezzel rámdobta a vételi könyvben a pakkját. Záró előtt hiába álltam fel vétellel 64től. Nem volt képes többet adni. Szóval az dobta vissza szerintem. Ennek ellenére is kitörés van, és legmagasabb havi záró a recesszió óta. Pláne ha ennek a havinak a tetején maradtunk volna. Nincs más dolgom, mint 1 hónap múlva megnézni fentebb vagyunk-e. Én chartom szerint fentebb kell lennie.
Ezért nem fogok most írni, mert a trolloknak nem fogok regényeket írni, és magyarázni. Nincs mire, Ők úgy sem vesznek, én meg vállalom a kockázatokat. Nem vagyunk egy súlycsoportban, hogy állandóan elszámoltassanak, alázzanak..
Ennek megfelelően 1hónap múlva megnézzük mi lett!
Sok pénzt a Nutex részvényeseknek. Cégnek jó reorganizációt, akviziciós terveket!Yo8
Ilyen magasan még nem zárt a havi gyertya a recesszió óta, sem a mozgóátlag. Így legközelebb júli végén ráérünk megnézni. Addig nincs dolgunk, csak tartani!Mást nem tudok mondani. Aki hiszi hiszi, aki nem nem.
Ilyen egyszerű. Én felszívtam az összes szintet lentről, fájdalmas lenne lentebb adni másnak, azzal totál veszteséget csinál magának.Kellemes hétvégét, Yo 1hónap múlva visszatérést! Addig én csendben a háttérben leszek, mert semmi más dolgom nincs, mint kivárni a következő hónapokat!
Yo8!
Havi charton látszik a legjobban!
link
62 körül a nyakvonal. 62fölött van már a 180napos, és 360napos mozgó is.
Csodás chart! Nem sikerült elrontani, sem elvenni tőlem. Pont, hogy engem hízlaltak fel. Jaj de ostobák az emberek :)
Mindkettot vettem ma, mondtam!
Lehet belinkelem a hitetleneknek, de mi értelme a sok trollnak?
A hetes fülescsésze sérületlen. Arra vigyáztak. Nyakvonal fölött vagyunk még. Nem véletlen nem adnak 65 alá.Ez tényleg a kitörés visszatesztje még mindig. Kár érte, hogy nem hagyták kimenni, majd fog.. hetes a chart, puhítja. Ezt tartani nem lehet! Hetes fülescsésze ellen nem tudnak menni.
link
NUTEX RALI INDULT