Rég nem ez a lényeg.
Maga nem tanul egy papír emelkedésből sem. Állandóan a múlt híreit olvassa. Ha menni akar az árfolyam, semmilyen iromány nem állítja meg!
A Társaság az immateriális javait hosszú távú szerződéssel bérbe adta. Az immateriális javak bérbeadásából származó bevétel 2016-ban kb. 2,3 millió forintvolt, míg ezen immateriális javak értékcsökkenési leírása 2016-ban kb. 24,8 millió forint volt, így a bérbeadásból származó bevétel elmarad az értékcsökkenéshez képest. Lehetséges, hogy a Társaság a jövőben sem lesz képes olyan áron bérbe adni az immateriális javakat, ami az értékcsökkenés összegét elérni, ami kockázatot jelent.
Igen.Bent maradt 26.000vevő felső limiten.
Záró szakaszban meg már ki is ürült 74ig az eladói oldal. 74 előtt nem láttam egy eladót sem.Holnap is jöhet a felső limit, és így tovább! A lényeg, hogy ne adjon rá senki a vevőre, mert tőle kell magasabban visszavenni majd.
Nem csak ez megy, ezt látnod kéne. Ne fogjátok már rám. Én chartra veszek. A chart ezt a kitörést mutatta. De többi is megy, azok meg nincs enek, mégis felső limitesek. Érteni kell a tőzsdepszchiológiát!
Sajnos engem is legyőzött a többi papírban, de most nem fog! Várom fel 500ra. Ráér, elfér
Ennek így kell lennie!!!
A kitáraztatások megvoltak. Most új világ van. Ezt a vezetőségeknek előbb fel kell ismerniük, mint nekünk. Egy a lényeg, senki ne adjon korán el.
NUTEX RALI INDULT