szeretnéd leénekelni a nutex árfolyamát:)
valld be:)
kinézted ezt a papírt és ledumálsz benne:)
ezt művelted opimusban is:)
aztán majd indítod a rallit? mint régen, amikor agyonóbégattad a nutex topikot, hogy 60 az alja és levezényelted a 180-ig rallit?
naponta bekornyikálva:)
ennyire átlátszó fazont már rég láttam:)
egy szónak is száz a vége, szerintem ez a pny nyomul sok kispapírban, hónapokig, és les, mint a kullancs, mikor kezd akcióba
ez a véleményem róla
akit a céljai miatt be akar áldozni, azt betámadja
így tett velem is, mert tudja, hogy sokan olvasnak
hónapokig "gyűri" magát egy kispapír-topikban, régebben opimusban, most "rákapott" a nutexre
és azért írom a figyelmeztetést mert 1. hazudik 2. becsmérel 3. a céljait mindenáron akarja
szerintem nyomorult egy gondolkodású fazon
érdekes, a politikai topikokban relative korrekt
de ha vérszagot érez.... akkor sem embert, sem istent nem ismer
nyílván már arra sem emlékszel, amikor megírtam neked, hogy egymilliós otp -befektetésből pár hónap alatt 3,5 millát csináltam
akkor agyondícsértél
az elnézést akkor kérted, amikor b-telbe beírtam, hogy kamu a papír, baj lesz, és akkor betámadtál a fórumon
aztám privátban elnézést kértél
már akkor is írtam, hogy hagyj békén ezentúl
az is nagyon mocsok dolog volt részedről
A lényeg összefoglalva, mert szét lett offolva a fórum:
"Ezt a papírt el kell felejteni!
1. A legutóbbi tőkeemeléssel 2.055.000 szavazatot nyomtattak ki maguknak 18 millió Ft-ért, azaz 8,8 Ft-ot fizettek egy szavazatért. 2. Jelenlegi részvényszám: 3.372.800 db tőzsdei papír van és 180.000 tőzsdén kívüli szavazatelsőbbségi, ami 1.800.000 tőzsdei papírnak felel meg, tehát 5.172.800 db-al kell számolni. 3. Továbbra is szinte korlátlan joguk van a hígitásra, 2,4 Ft-ért bármennyi szavazatot, 24 Ft-ért bármennyi tőzsdei papírt nyomtathatnak maguknak (és mint látjuk, folyamatosan élnek is ezzel a jogukkal). 2021-ig előre biztosítva van ez a joguk. 4. A tavalyi évben 126 millió Ft-os árbevétel mellett 180 millió Ft veszteséget produkáltak. 5. A 2012-es közgyűlés által megszavazott osztalékot évek óta nem fizetik ki. 10 millió Ft-ról van szó, erre sem képesek. 6. 2019-ben lejár 260 millió Ft-nyi hitelük. Ebből Civiné (135 millió) pénzkövetelés lesz, a maradékot pedig 24 Ft felett részvénnyé változtathatnak, amivel 1.500.000 új papír jelenne meg. De ha nem, akkor is adódik a kérdés: 260 milliót mégis miből fizetnek vissza évi 120 milliós árbevétel mellett? 7. Ilyen működés és részvénynyomtatgatás mellett ez a papír reálisan a felét sem éri a jelenlegi árnak és szerintem hamarosan valami felszorzós és névérték változtatós trükk következik szokás szerint."
Még mindig nyitott a havi fülecsésze kitörés 100fölé.Tart a konszolidációs szakasz a 28-59es menetre. Ez két év alatt duplázás!OTP is pont ezt csinálta! Két év alatt duplázott, visszajött 9400ról, 8100as mostani szintre. Nincs semmi gond.Pénzbőség, és hozamhiány van. Mellette itt ez a jó lehetőség a BÉTen!Csak mindenki fosik. Aki gyorsabb, az nyer. Ez lesz. Mint a többinél.(chart alapján)
link
NUTEX RALI INDULT