ex-nek jó a memóriája általában és remélem, emlékszik, amikor nekem ugrottál ugyanígy egy kispapírban, a b-telben, méghozzá azután, hogy beírtam oda, az a papír kamu
Oké, én elhiszem. Mindenkinek van rossz napja, hagyd a fenébe, kár ezen rágódni és tovább ragozni. Valami félreértés van köztetek nyilván, meg lehet(ne) ezt oldani sárdobálás nélkül is.
sly, ez az ember hazudik
tudod, hogy milyen hebrencs vagyok, illetve nem tudod, d eaz vagyok, de sosem hazudok
ez a pny viszont most nyálfröcsögésbe tört ki rám, és még nem igazán értem, miért
2010-ben elég volt pár levélváltás veled, hogy kitapasztaljalak
mit hazudozol????
sosem kereslek, te szerencsétlen !
te kerestél egyszer amikor kitiltottak és én hülye, még be is adtam a kérésedre az üzeneted
micsoda egy szemét alak!
az a szerencse, hogy nekem is megvannak a te leveleid, amikben főleg azt ecseteled, hogy mennyire szeretsz középpontban lenni és szófosást kapni
micsoda egy szemét alak ... ex talán emlékszik, egy topikban már összerúgtam vele a port, akkor is totál váratlanul kezdett el támadni és vagdalkozni rólam,
igen, az a btel-topikban volt, nekem esett, mint egy barom, egyik napról a másikra, aztán visszakozott és elnézést kért, de most megint kezdi
vajon mi volt az, amivel kibillentettem ?
valami történt most a levelezés alatt, amiért nekem támadt és kezdte a vádaskodást, hazudozást
talán megfejtem, ha visszaolvasom, mikor kezdte az őrületet
de nincs kedvem
szégyenletes egy alak
Törölt felhasználó2017. 05. 01. 22:42
Előzmény:
törölt hozzászólás
"Fight"
Az. A feldumáló kamus és a régi sérelmes dühös bukós összekacsint éppen.
"szóval szerinted csak egyféleképp lehet tőzsdézni"
Nem. Ilyet sose írtam. Privátban sem.
"nem nyitok vitát erről, különösen veled, hazudozó"
Rendben. De ne is keress többet siránkozva privátban valamilyen bukta közben...
hazudsz
pár levelet váltottunk, én írtam, hogy otp a fő csapásom, de érdekel pár kispapír, ahogy mindig is érdekelt, te azt írtad, sosem foglakozol kispapírral, ahhoz képest állandóan kispapírokban lógsz és hónapokig irogatsz egy-egy kispapír-topikba, nem engeded, mint kutya, a csontot, mit műveltél hónapokig az opimus-ban?
te, a nagy tőzsdés:)
kilóg a szádból a kispapír-lihegés állandóan :)
az enyémből biztos, mivel én nem tagadom, hogy kispapírokkal is foglalkozom a blue-k mellett
viszont hogy hazudni kezdesz rólam, azt marhára nem csípem
már egyszer volt egy nyílt vitánk erről, most újra kezdted
ocsmány dolog
Ra se rants, vannak unatkozo emberek, es nem lehet kiteriteni oket a sajat okossagukbol. Makacs faj az ember.. itt is kuldetese van par embernek.Csak azt nem fejtettem meg meg, ki kuldte oket erre a forumra chatelni :)
Megjegyzem: ha elfogadjuk a mostani állításodat a több, mint 20 éves tőzsdei tapasztalatodról (és vele együtt, hogy korábban valótlanságokat írtál magadról), akkor méginkább ciki, ha alap dolgokkal nem vagy még mindig tisztában...
"ne hazudj
megírtam privátban, hogy régebb óta tőzsdézem, mint te"
Kedves zöldségeséva, privát levelezgetésből nem fogok beidézni, de 2010 környékén itt a fórumon is rengetegszer kértél tanácsot, mint kezdő (többek között tőlem). Ez nem szégyen, nem is értem, miért akarod most letagadni.
nem lebukás, hanem egyszerűen hazudik
nem szeretném beidézni a privát levelezésünket, pedig megvan, de én sosem támadtam ezt az alakot, mindig ő kezdett engem támadni
most teljesen váratlanul ért, hogy betámadt.
azt hittem, sosem lesz még egyszer ilyen pofátlan hazudozó velem kapcsolatban
ne hazudj
megírtam privátban, hogy régebb óta tőzsdézem, mint te
kevered a "szezont a fazonnal "
2010 óta írok ide a fórumra, de sokkal régebb óta tőzsdézem
megint kezded?
már próbálkoztál ezzel a marhasággal más fórumban is régen, azt hittem, abbahagytad, hogy rólam hazudozz
hihetetlen, hogy mennyire gusztustalan, amit művelsz
NUTEX RALI INDULT