Nem tudok mit mondani azzal kapcsolatban.
beláttam, hogy nem érdemes belerakni pénzt. Azt hittem, hogy az osztalék storyból ki lehet hozni valamit. Beláttam, hogy nem.
A papírok harmada 24 forintos. Hol találnak annyi majmot hogy 200Ft felett tartsák? :)))
Ott esetleg lesz aki megveszi a 10 Ft osztalékért, de aztán az is eladja egy éven belül féláron amikor rájön hogy soha többet nem lesz osztalék csak további 24 forintos higítás ;)
De lehet, hogy mégis vannak véletlenek, mert beütöttem a saját nevem a Google-ba,
és kibodott egy olyan csúnya alkoholista kinézetű boszorkát, hogy én is megilyedem tőle.
Nevet változtatok, ha így néz ki a druszám.
A francba, hogy is juthatott eszembe ilyen baromság, hogy beüssem a nevem a googleba.
Megyek felejteni, avagy előveszek egy üveg piját,- ha megiszom, legalább egy kicsit hasonlítani fogok hozzá.
Az előbb ingatlan ügyben bogarásztam, és véletlen akadtam rá,- Hogy Civiz Teréz neve alatt 61 ingatlan értékesítés fut, többsége szentendrei és bp. v.- kerületi,
lehet, hogy véletlen,- de véletlenek nem igen kéteznek. Az jutott eszembe, hogy ezek talán le akarnak lépni az országból a kisbefektetőktől csalással megszerzett vagyonnal.
"Látom nem olvasol figyelmesen. Nincs Nutex-em, nem is volt, még szinte B kategóriás részvényekkel sem kereskedem (kivéve Plotinus)."
Én figyelmesen olvasok, elárulod, hogy ezt mikor írtad már? Mert pepe néven nem láttam ilyet, az biztos... Ebben az esetben illene elárulni, mi volt az előző nicked.
1. Egészen biztos, hogy lesz még tőkeemelés.
2. Osztalékot egyrészt azért fizetett, hogy igazolja a spekik felé a fejlődést, azaz hogy spekiket csábítson a papírhoz. Másrészt maguknak: gondold csak végig, a 10 Ft-os osztalék semmo az 500 Ft-os részvényárhoz képest és pláne semmi azoknak, akik 1000-2000-x000 Ft-ról ülnek benne. Na de nekik a 24 Ft-on kibocsátott papírok árának csaknem fele visszajön, már csak 14 lesz a bekeráruk.
Látom nem olvasol figyelmesen. Nincs Nutex-em, nem is volt, még szinte B kategóriás részvényekkel sem kereskedem (kivéve Plotinus).
Egyszerűen érdeklődöm a magyar parkett papírjai iránt csupán eddig nem sokat foglalkoztam fundamentumokkal.
Nehezen tudom megérteni az ilyen topikokban tucat számra születő postokat, csak találgatni tudok miért fordítanak emberek ennyi időt egy "tolvaj" részvényre.
Szerinted miért fizet osztalékot a cég és várható e további rv kibocsájtás?
Így van ill. lesz vele mindenki - "azaz nem olyan sok van", pláne nem tőkében minél távolodunk az időben a pozinyitástól -, aki sokáig tart humetet, azaz nutexet most már...
alias
tolvaj rv.
nincs rá jobb jellemző.
NUTEX: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok