Jut eszembe, hol van gabriellusz, hol van tris, hol van BigBroki (sok klón nickkel), hol van csacsi, hol stb. stb. több tucatnyi néhány hetet, hónapot élt nick? Az elmúlt lassan 2 évben vagy 100 nickkel vitáztam itt (ahogy előtte is éveken át). Már akkor folyton leírtam, hogy most anyáznak egy ideig, hülyítik a többieket, én meg hiába írok bármit, mert ők, ezek a nickek - a pénzükkel együtt - el fognak tűnni. Én meg nyomhatom ugyanazt a dumát... Hát el is tűntek.
Kifektetovel is pont ez lesz. Az ilyenek között marslako kicsit meglep, mert -75%-nál már rég elkullognak a hozzá hasonlók (lehet, hogy nincs egy darab papírja se). Yoda (buxer) pedig azzal lepett meg, mert azt tudjuk, hogy 80%-os bukó után is nyomja ugyanazt, de legkésőbb 50%-os bukónál már nicket szokott cserélni.
Kifektetovel is pont ez lesz. Az ilyenek között marslako kicsit meglep, mert -75%-nál már rég elkullognak a hozzá hasonlók (lehet, hogy nincs egy darab papírja se). Yoda (buxer) pedig azzal lepett meg, mert azt tudjuk, hogy 80%-os bukó után is nyomja ugyanazt, de legkésőbb 50%-os bukónál már nicket szokott cserélni.
NUTEX: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok