Mikor minden jó szakad, amikor itt a vég emelkedik, kicsi forgalom nagy csend. A féléves jelentésnek komolyabbnak kell lenni, mint a negyedévesnek, remélem ott sok minden kiderül.......
vettem keget 48-ért 7000db-ot beraktam 53-ra eladni, 46-nál idegesen 51-re módosítottam, ma már 70-en csak néztem, a volt eco-val a nutex mániám miatt szívtam 155-ön már attól sem féltem 400 db-ot akartam venni, de véletlen nutexet irtam így napi maximumon vettem, ma meg már bőven 200 felett van, azért ezek a kicsi papírok, amikor teljesen lealázzák nem rossz vételek
Off:
KEG: Csak óvatosan a keggel! Nem lesz megatripla. Totális a közkéz, kiszórják a maradékot.
NUTEX: Itt előbb lesz megatripla, mert itt bőven van mit ránk sózni, meg ha lecsillapodtak a kedélyek az 1 milliárd körüli kapitalizációra úgyis visszaáll az árfolyam.
Off:
Csak óvatosan a keggel! Nem lesz megatripla. Totális a közkéz. Itt kiszórják a maradékot.
Itt előbb lesz megatripla, mert itt bőven van mit ránk sózni, meg ha lecsillapodtak a kedélyek az 1 milliárd körüli kapitalizációra úgyis visszaáll az árfolyam.
NUTEX: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok