Az EQ-tól való költözködésemmel, az ott lévő pénzem átutalásával szükség esetére a realtime adatszolgáltatásra való lehetőségem megszünt. A régebb óta meglévő másik számlámhoz a szolgáltatást nem kértem. Az alábbi linken ingyenesen elérhető a Bét realtime forgalmasabb a részvényekre, egy ajánlati sáv mélységig: stock.cflinux.hu (Sajnos a Nutex nincs köztük)
Mivel én fix árszinteket használok és nem napizok, néhány kivételtől eltekintve a realtime adatokra nincs semmi szükségem. Több éve nem használom.
Ne bántsátok a penznyelo kollégát, azért mert mindenkit próbál lebeszélni erről az illikvid, ócska rötyipapírról. Ez azon kevés - érdemben annak nevezhető - tőzsdei tevékenységéhez tartozik, ami tényleg hasznos és mindenkinek megfontolandó.
Az volt az alapfeltevés, hogy ezúttal másképp lesz mint ezidáig, mert 1 bizonyos szint alatt már nem éri meg adni.
Azért nem mert a cég értéke nevetségesen kicsi lesz.
Erre mondtam, hogy mind1 mit beszélsz 1 év múlva kiderül kinek lesz igaza.
Kérlek ne válaszolj!
Kedves Anna!
Itt akkora guruk vannak, hogy én inkább meg sem szólalok többet!
Már megint pontatlan vagy.
Szándékosan "hazudozol"/rosszul emlékszel, szó sem volt trendfordulóról. Annyit mondtam meglátjuk 1 év múlva hol lesz az árfolyam, kinek lesz igaza.
NUTEX: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok