Azt nem értem , hogy a pf. ezt nem veszi eszre ? Ez pedig rajuk nezve is gaz . IP address alapjan , ha 80 at hasznal , akkor is be lehet azonositani . Pf. , nutex , warlock , es en , egyelore ennyi . Ezeken a szalakon probalom megmozgatni , valami csak tortenik , kiszedik a drogos marháját . Csak ha valaki fizeti , akkor nehéz lesz . Vannak fizetett trollok 200-500 k/ho kozott keresnek . Ezt mar korabban megsugtak. Lehet ez a marharepa is az , civinnek ennyit megér , hogy alarakjon a jelenlegi vezetosegnek . O is jatszta , hogy lexopattak , aztan egy zsivany rablo , bunozo csalo , szelhamos volt .....meg is erdemelte .
Nem tudom,de amit lemuvel ez a degeneralt az mar igencsak kozel van a cyber bunozeshez. Most mar kezd teljesen beszongani,es minden minimalis mertektartast is elvesziteni. Ami topicot csak lat mindenhova irkalja a troll marhasagait,de rohognek rajta ha a portfolio beperelne,es a maradek fillereit is leperelne a szerencsetlen balfaszrol,lol.
ezt a szemétládát lehet valaki fizeti ezért ! Amúgy meg mi motiválná ???!!!! Lehet Civin áll az egész mögött és talált magának egy Őszinte hívét ! De azt is kibaxom innen ha egy betűt is megpróbál ide beírni !
Most is maganak irogat a marhaja a masik topicban,ahogy szokta. Aztan valaszolgat ra nagy husegesen. Azert remelem hamarosan villanyoltas lesz az elmeosztalyon.
Ez mar teljesen skizo,kenyszeres beteglelku allat. Siman megerne egy orvosi vizsgalatot. Bar buntetojogit meg inkabb. Portfolio is total balfasz h nem veszik eszre h a komplett uzletukbe is beleszarik most mar ez a szellemi toprongy.
Pny , géza , trollbamondó volt - warlock nevében ! Ugyanazt játszotta el mint velem ! Ott van a L betű warlok - ban és kis i nek hozza a rendszer ! Szemét , hogy a pf. nem lövi ki végleg !
Gondol....nezzetek mar ra h mikor regisztralt! 1 oraja.Es generalja az osszes topicba a beultetos dumat,ami eddig az elmebeteg rogeszmeje volt,hogy aztan visszaterve ugyanezekre a fumakra mutogassan,h ugye,megmondtam! MOndom h orvosi eset a pali,de kibujni sem tud a borebol. Eleg megnezni hova irt ebben az egy ket oraban,nem tud megszabadulni a kenyszeres temaitol. Ket perc alatt lebuktatja magat a szellemileg visszamaradott.
NUTEX Investments Plc. - részvényesek topicja