Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Amíg Te nem tudod bebizonyítani, tehát nincs hír, addig mit kell bizonygatni azon, hogy speka? Mi más lenne?? Azért mert ide nem írta be senki, hogy ki spekizi, és ezáltal nem fogta a kezeteket, attól ez még mindaddig az, amíg az ellenkezője nem bizonyosodik be.
Sly! :) Mivel támasztod alá az elméleted, hogy ez az egész speka? Mert, ennyi erővel én meg mondhatom, hogy valami készülődik és van a háttérben. Pont annyira nem tudjuk a Te verziód valódiságát, mint az enyémet. JG nyilatkozott. Mégis 500 milliós forgalommal ment. SET-et állítólag Hali spekizi.
Érdekes lenne tudni, hogy ki mennyivel van benne, akik ennyire bíznak benne. 1-2 millió netán több? Mert, ha több akkor azt mondom jók az idegeik. Ha pár 100 ezerrel akkor megértem, hogy nyugodtak. :)
nálam zászló rajzolódik ki... 55környékén fog fordulni... szerintem. utána 65ig...és szerintem 60nál fog lenyugodni és újra irányt venni. mostani állás szerint.
Speka. Chart. Hónapos forduló. Konszolidáció. Ebben a sorrendben. :D
Törölt felhasználó2018. 01. 24. 11:37
Tisztelettel merem csak megjegyezni, hogy mi olyan kis halak vagyunk...mehet itt a "vita", nem mi fogjuk eldonteni...aki fosik, adja el. Josolgatni, paraztatni a nepet meg felesleges.Remenykedni, hinni lehet...aztan a tobbi meg majd alakul.
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!