"Hátha valakinek valami végre sikerül Európában. Annyi sz@rt adnak el itthon és kint is, annyiféle mérget eszünk, miért pont Norbi (és részvényestársai) ne csináljanak pénzt ezen a szemét piacon?"
ezzel én is egyetértek az "exportos részig", viszont azt hozzá kell tennem, hogy a NUL Nyrt. olyan szempontból üres cég, hogy még csak a receptek sem a cégé, hanem norbiéké, vagyis norbiék annyit kérnek érte, amennyit nem szégyellnek...
tömören: ha sikeres is lesz a külföldi terjeszkedés (ami amúgy már csak a presztízs miatt is "magyar érdek"), akkor is arra van bízva a részvényesek sikere, hogy norbiék mennyire gavallérok, és eddig ebben mintha nem jeleskedtek volna :)
szóval a lottóban is jobb esélyekkel rendelkezik a delikvens, mint itt a részvényesek...
Montu, a Keg háromszorozás elejét nem mesélted el
hogy a 90 előtt 2000 volt, onnan lett 270, ahol 1-2 szerencsés adott el, és 3 napig alsóléimit jött
szerintem a béten a bennfentesek magasan bejelentés nélkül adnak, ATL körül pedig visszavesznek
eféle 3-szorozás előtt begyorsuló esés szokott lenni
és igen nekik sem olyan jó buli, lásd Fusós erőlködés mostanában, nem tudnak kitárazni
Törölt felhasználó2014. 10. 13. 09:40
Előzmény:
törölt hozzászólás
Szerintem teljesen értéktelen és ezt komolyan mondom... sajnos a legtöbb papír ilyen a BÉT-en...
De abban biztos vagyok, hogy kamuval el fogják adni a maradék 84%-ot!
A kamuhoz pedig majd lesz hír, hogy itt, ott nyitottunk üzletet, új sütik.. stb
Menni fog fel a részvény mert el akarnak adni!
Ex, ismered a KEG sztorit... mikor háromszorozott a részvény? Amikor megjelentek az új részvények... mert fel kellett húzni, hogy ki lehessen tömni...
Voltam est közgyűlésen amikor megszavazták a 10ft-ot, én néhány részvényessel ellene szavaztam. Ahogy átvitték (nem sokon múlt, hogy ne tudják megszavazni) egyből felhúzták kicsit, hogy ki tudják szórni a strómanok papírjait még 15 ft környékén! Néztem is ki az a barom aki erre a hírre veszi...
Tehát minden eladást megelőz egy felhúzás... ennek fog eljönni idén az időszaka...
hosszú távon a jelenlegi jegyzés 1/3-ra várom az árfolyamot, de előbb ki kell tárazniuk... a lufi még nincs felfújva, ebben biztos vagyok.
Én szinte biztos vagyok benne, hogy Norbi vett azért, hogy sikeres legyen a jegyzés.
Ezért én arra következtetek, hogy az Ő nyakukba önteni nem fogják, mert nincs mit... Ha most elkezd adni, jelenteni kell és azzal még nehezebb lesz később a bepalizás..
Sztem lesz egy felhúzás éppen azért, mert nem fog Ő eladni (még)...
Én azt hiszem bele fogok spekizni kb 10 k-t.... Aztán meglátjuk... sztem 1300 ig simán elmehet... kérdés ott lesz-e valós vevő akinek majd eladom vagy csak felkötés... Sztem a brókerek profi módon fognak majd tömni... de előtte feljebb kell tornászni, hogy azt gondolják az emberek érdemes venni... lufi lesz ez tuti és sztem még nincs eléggé felfújva...
Norbi Update Nyrt.
link
(Vagy ez már tényleg a vég...?)