Kár, hogy tiltva vagy, nagyon kíváncsi lennék most a magyarázatra a 612 -> 463 "hegymenetelt" illetően. Szép teljesítmény, mindössze közel -25% erodálódás...
Egy dologban segíts már kérlek tisztábban látni, mindenféle trollkodás nélkül: ez a gyűjtés kifejezés oly divatos kifejezés a BÉTen, amit előszeretettel használnak sokan, valahol nem fér e fejembe. Tegyük fel valaki tényleg gyűjti 150-től.Oké. De 2022-ben és 2023-ban, amikor 150 és 300 között tartózkodott az árfolyam gyakorlatilag 2 éves időtartamban, lett volna bőven ideje bárkinek és eladandó papír is hozzá a piacon, hogy annyival tömje magát tele, ami a fülén folyt volna ki, ha már ennyire tudta-sejtette, 1000-1500-2000 Ft lesz a papír árfolyama. Akkor miért most, 3-4-500 Ft-os árfolyam szinteknél gyűjt (még) a meglévő 150-esek mellé? Nem értem.
Lehet hogy Csődbe megy az Appeninn , és ezt árazza??? Menekülnek a cég közeli emberek, és adjak a "kicsikre" az ertektelen papirjukat???????? Mi van ha ez lesz a kovetkezo OTT-One?????
adminisztrátor
hétfő, 12:51
Moderációs esemény történt "Attila1970k" felhasználóval szemben. Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2024-04-03 12:51-ig
A moderátor indoklása: személyeskedés
Attila, a Farkasfű Úr ezt Irta: én lehet a közeljövőben, talán még ma, az egyik számlámról kiszórom! Karbantartás..., csak szólok. Mit csinaljak?Tudsz valamit?
Kedves R@tyika Atty@ka (R.A.), nem szeretnélek minősíteni, de azért ne essél túlzásokba, mivel a saját kardodba fogsz lassan beledölni és nem tudod, hogy kivel akadsz össze.... Inkább gyorsan vedd be a gyógyszeredet, amíg nem késő! Viszont csütörtökön este a parlamenttel szemben szoktam horgászni a budai oldalon, így ha van kedved megnézheted a kislányt..... kíváncsian várom mekkora mellénnyel fogsz lejönni és nyelni nagyokat.... Ráadásul monitor huszárokkal tele van a pincém és van még hely, így nyugodtan tudsz majd ott könnyezni, ha már ennyire vicces vagy..... 😁
Közben a real 560ft és vki veszi a leeső db okat! Vajon ki lehet az a rejtélyes Milliárdos, aki nem jött ki a fényre az Appnál, de 150ft tól gyűjti??? Tipp???
Szerintetek lesz majd közös térdeplés is, mint Nyugaton???""........Nem bírja az egójuk elviselni hogy az árfolyam téged szokott igazolni, ők meg ülnek a szép bukóba. Mindegy Mester én melleted vagyok....."""" Egyébként hol van a Jocek Köztársasági Elnök asszony hogy a trollokat kirakja??
Attila, próbálj meg a papirra fokuszálni, nem tudom miert szidsz másokat.Mindenki maga dönt, de nekem Farkasfu Ur rajzai segitenek.Ha megsértődtél valamin, akkor se igy tegyél.Inkább a tudásodat magad és más javára használd.Vizhajtót kell szednem többet mint eddig, mondjuk az jó mert eddig kiszoktam hagyni, elfelejtem néha.Amúgy rendben van mindenem.
Farkasfu volt a lagnagyobb Longos 150ft tol! Ezt gondolom senki nem vette eszre, es szeretne visszavenni 540 alatt, ezert csinalta igy a multkori chartot. Kiszalt mar innen a kicsik 98% !
Az bezzeg nem trollkodás a másik topik gazdaja szerint, hogy egy füves forumozó a személyes sérelmeit ecseteli, és nem ír semmi olyat ami Jaj Istenem hogy is mondta a Decis??? Érdemi infóval segíti a fórum tagjait, és az Appeninnről szól!!
NEW APPENINN
Ezt nektek hoztam létre!
Barki írhat ide, kivéve Attila1970!
Ő csak Hetente 1db Commentet írhat!
Farkasfu és Decist újra várjuk vissza!