Magától oszlani a tömeg, a rendezvény végeztével kezdett. Tehát véget ért, azaz a rendezvényt magát a rendörség megvédte. Majd azt is közölte, mikor kezd oszlatni. Lehet, hogy neked ez apróság, de amúgy nagyon lényeges: definiálva volt, hogy meddig tart a gyülés védelme (melynek eleget tettek) és mikortól kezdödik az oszlatás, mely nem is irányulhat engedélyezett rendezvényre, csakis azutáni, nem engedélyezett tüntetésre.
Aki betartotta a rendörség utasításait, annak nem esett baja.Aki szándékosan nem tette (magára vessen), vagy nem kapott minderröl tájékoztatást (orbánék szemétsége, örájuk vessen) az pórul járt.A rendörséget hibára kényszerítette (kikényszerített hiba) a fidesz vezetés és a szélsöjobb akciózó társaság. Akiknek épp ez volt a célja.Mindezzel együtt sem sérült meg, akinek volt józan esze...
Törölt felhasználó2017. 04. 16. 15:17
Előzmény:
törölt hozzászólás
"Ez pont az a személyeskedés, amit annyira ki szoktál kérni. Azonnal."
Ezzel a nickkel egyszer sem tettem itt ilyet, az előző nickemet ugyanis pontosan azért tiltottad ki (nem csak a hozzászólást törölted és nem felfüggesztettél, hanem tiltottál), mert egy velem szembeni személyeskedésért szóltam...
1. Ezt általában írtam. Ami más, mintha konkrétan a vitapartnerre írtam volna.
2. Csürhézni, betegezni, hülyézni, mindent lehet itt, de nekem szólsz egy "buta"-ért. Ez erős kettős mérce.
El kéne dönteni,hogy kommunisták voltak-e,mert azok Moszkvából kapták az ösztöndíjat,akik meg Sorostól azok épp,hogy nem azok voltak! Mi ezzel a baj?/hogy Soros nem kapta vissza a pénzét,hogy nektek adja?/ :))
"az érvényes szavazatok 98 százalékát viszont a Fidesz által képviselt álláspont kapta."
Meg a jobbik által képviselt álláspont is.
A fidesz fáziskésében van a jobbikhoz képest. A jobbik kérte a letelepedési kötvény eltörlését is, de a fidesz fontosabbnak tartotta a sürgős alkotmánymódosítás helyett azt, hogy a letelepedési kötvényekkel az utolsó leheletéig küzdjön a kulturális és etnikai inhomogenitásért.
Hát persze...
Csakhogy:
- A kapott pénzt nem adta vissza.
- És 30 évig hallgatott róla.
Mint Orbán, meg a fél Fidesz vezérkar. Hagyjuk már a kamut. Inkább írd azt, hogy pénzért terjeszted a propagandát. Kevésbé ciki, mint annyira butának lenni, hogy el is higgye ezt valaki.
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)