Remek döntés. Van Orbán fenékimádó topic is, ott aztán lehet közösen fohászkodni hozzá tényismeret és gazdasági hozzáértés nélkül. Már úgyis csak a vak hit tartja egyben a nyájat. Szerintem valaki még egy közös imádkozást is simán leszervez. Hajrá.
Törölt felhasználó2018. 03. 25. 21:18
Üdv mindenkinek! Úgy látom van néhány ember itt a fórumon (pl ragarda), aki ügyesen, szinte már finoman érvel a fidesz mellett (bár néha elereszti magát). Megvan a másik véglet is, és van aki a "kire szavazzak?" kérdésre azt válaszolja: akire akarsz.
Tőlem is megkérdezték ma. Visszakérdeztem, hogy akar-e kormányváltást? Ha meggyőző a "nem"-je, akkor tényleg szavazzon akire akar, akár a fideszre is. Ha "igen", akkor kell segíteni neki a döntésben. A továbbiakból a fideszt kizártuk. Kire érdemes szavaznia egyéniben? Ez az egyszerűbb: arra aki nagyobb eséllyel nyer (mindegy, hogy neki szimpatikus-e vagy sem, célunk a kormányváltás). Kire listán? Itt is el kell felejteni a szimpátiát, de csak arra szavazzon, aki biztosan be is jut (eléri az 5, 10, (15) %-ot,), mert különben elveszik a szavazata, SŐT, a legtöbb szavazatot kapóhoz vándorol, tehát nagy valószínűséggel a fidesz kapja. ("a nyertes mindent visz").
Belátom eléggé lerövidítettem és nem is fedtem le minden esetet, de így talán elolvassátok. És hogy mi lesz egy ily módon felálló kormány(koalíció) sorsa, az egy külön fejezet.
Te minden hozzászólásodat 25-ször másolod be, nincsenek új gondolataid? Részemről ismét befejeztem a hozzászólásokat, reménytelen esetek vagytok. Egyre inkább hajlok arra, hogy ti megbízott uszítok vagytok, az a dolgotok, hogy zavart keltsetek. Aki józanul gondolkodik az tudja, hogy a hibák ellenére, amiket a Fidesz a kormányzása alatt elkövetett, jelenleg nincs más kormányzóképes erő, mint a Fidesz. Lehet kritizálni a kormányt, de aki nem ismeri el, hogy az elmúlt 8 év alatt sokat javult az ország és az emberek helyzete, az nem normális (tudom, ne személyeskedjek)! Számomra ez a topik megszűnt !!
jaj,de boldog MEGNEVEZÉS,felöltözteetés alá bújsz MIKOR SIMÁN A HAZÁNKAT TARTJUK/VÉDJÜK.. NEVEZHETENÉM MINDENKINEK AZ LEGYEN AZ ELSŐ!! Te befogadnád persze:(:)tudod én se 6:20-sal jöttem.. Igaz is ENSZ-ben is ezt propagálják!!
Amiket írtam, azok a tények. Nem egy ellenzéki párt, vagy hozzájuk köthető újság számai, hanem a KORMÁNY és az általa uralt intézmények hivatalos számai.
"Sajnos nagyon is létező dologtól félünk. Ha te ezt nem látod, akkor teljesen elvakít a Fidesz gyűlölet. A primitív, más kultúrából érkező, keresztényeket gyűlölő migránsok, komoly veszélyt jelentenek, a fiataljaink jövője a tét. A legfrissebb statisztikák szerit Németországban az általános iskolás gyerekek 45%-a migráns. Párizsban már csak elvétve látni fehér embert, a migránsok félelemben tartják egész Európa lakosságát. És még nincs vége az áradatnak :(((" Látod erről beszélek. Rettegsz valamitől ami nincs is. 45% iskolás Németországba migráns? Párizsban alig fehér ember. "A primitív, más kultúrából érkező, keresztényeket gyűlölő migránsok, komoly veszélyt jelentenek, a fiataljaink jövője a tét. " Ez meg tömör rasszizmusba mártott általánosítás.
ezen miért csodálkozol? ez vegytiszta kommunikáció sorolom: gyurcsány hazudtak csődbe vitték az országot lehet külföldre menni libsi mondják ezt az mszmp pártitkárok kisz titkárok kormányát felállító fideszesek, akik alatt elment 500 ezer dolgozó, milliárdos lett néhány orbán haver és ő maga, netto hazugság minden egyes megnyilatkozásuk (lásd olaf). elfelejtik hozzátenni, hogy amióta létezik magyarország, soha ennyi ingyenpénzt nem kapott, hogy éppen egy negatív kamatos időszak van a világban stb. de eljön az igazság pillanata, lesz itt kamat is rendesen hamarosan, akkor kiderül, mit ér a fidesz - jelzem matolcsi maga is ezt mondta pár hete: drága lesz a világban a finanszírozás ezért jó ha marad a fidesz
Orbán is járt kórencsálni IMF-hez PERSZE NAGYON TRÉ ÁLLAPOTBA VOLT A GAZDASÁG!! hál Tstennek lekopogom nem került sor az IMF Hitel nyújtáshoz NEM VETTEK FEL EGY DEKÁT SE!! Még is átvészelték FELÁLLTAK!! Nem hát ez ne is kell a javára írni!!!
Nézzük ugyanezt GDP arányosan is: . - A kimutatott államadóság 2010-ről mára 80%-ról 75%-ra csökkent. Hurrá. A Fidesz propaganda és a Fidesz hívek eddig jutnak. DE: . - Elment a teljes MNYP: GDP 10%. . - Csökkent a devizatartalék: GDP 10-12%. . - Még nincs az államadósságban, de bele kell számoljuk: Eximbank trükk miatti korrekció GDP 2%. Az EU már rég elmeszelte, de ez a csoda kormány csak a választások után számol majd így. Hasonló korrekció simán elképzelhető még az MFB miatt is. . - Nincs az államadósságban: Paks 2. hitele GDP 12%. Mivel ez is az Eximbankhoz hasonló trükk, simán elmeszelheti az EU még ezt. De tök mindegy, hogy papíron, hova kell sorolni, gazdaságilag az államadósság része.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül