///Viszont elég okosak az iskolázatlanok hogy tudják, a 2 plusz 2 mindig négy,és hogy kutyából nem lesz szalonna,bevándorlóból agysebész,komcsiból hazafi./// ez viszont mecsoda igazság.... haladjunk sorban... tolvaj proli mészárosékból tényleg soha nem lesz szakértő...… bevándolró orbánból se lett kutató... csak egy hazug tolvaj maffiafőnök.... és komcsik akik sose voltak igazi hazafiak....
///Tudom ,a legiskolázottabbak között vannak Soros fizetett zsoldosai./// kire gondolsz??? a soros ösztöndíjas orbánra???? a soros pénzt kapott fideszre??? a ceu-n végzett kormány szóvivőre vagy kire???
Tudom ,a legiskolázottabbak között vannak Soros fizetett zsoldosai.Az öreg nem szórja a pénzét.Elég ha az elitet megpróbálja lekenyerezni és zsebre tenni.Mint Ukrajnában. Viszont elég okosak az iskolázatlanok hogy tudják, a 2 plusz 2 mindig négy,és hogy kutyából nem lesz szalonna,bevándorlóból agysebész,komcsiból hazafi.
nem is kell ahhoz tank!! nézd meg, hogy spriccel Putyin segge is, 15pontot esett a népszerűsége elég volt ehhez a nyugger sereg és ha egyszer valami megindul akkor "ki tudja hol áll meg"!
Ez igaz, de hol van itt diktatúra?Itt nem diktatúra van hanem idióta baloldali slepp akik francia macron féle tankokkal sem tudnának választást nyerni.
Hillary Clinton&Soros mennyire össze voltak fonóva Választások előtt azt se kell magyarázni.. 1 Milliárd Usa dollál kapánytámogatást kapott Hillary,mint jelölt a Sorostól,mert polítikáját 1:1-ben képv. Mindamelett Bankok vevők lennének Soros Migrációs HITEL AJÁNLATÁRA (két karokkal várnák/várják) -Mi a célja Usának?! adósodj el Európa.. (==Óhh nem én leszek már akkor az Orsz. vezető- - - Migránsok pályáját igazgatni kell!! Jössz/JÖTTÖK HITELÉRT hozzánk!!! Isteni szerencse NEM Hillaryék nyerték a választást!! ********* ********* Meghalna Soros, nem kívánom LESZ AKI HELYÉT ÁTVEGYE!!! Vannak elegen akik az Ő politikáját képv.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül