Egyébként tegyük fel, hogy nem szeretsz szart enni. Kiskunmajsán a Mari néni se szeret szart enni. Akkor ti már két jó barát vagytok, nekem meg idiótán kell rötyögni?
Csak őt kérdezted, de én is elmondom a véleményem.
Volt amelyik kifejezetten jó irányba haladt, lásd Bajnai, volt, amelyik nagyon nagy hibákat vétett (Medgyessy), de ennél a mostani kleptokráciánál bármelyik jobb volt. Persze a szarabb verziókat nem sírom vissza, de van megoldás. Ha egy betanított szöcske lesz a miniszterelnök és makákók a miniszterek, akkor már jobb lesz, mint most. Azok legalább nem tudnak egy akkora tolvajgépet építeni, mint a mai kormánybűnözők.
Bármelyik. Orbánéknál akárki jobb már. Ők ugyanis nem kormányoznak, saját maffiaépítésükkel, helyzetben tartásukkal, hazugság kampányokkal vannak elfoglalva.
Ha megnézed a moderációs topicot, megérted: az elmúlt héten kb. 6-8 Fidesz hívő, troll lett letiltva, mert képtelen volt viselkedni és csak a hazug propagandát hirdette minősíthetetlenül. Na, ez a hirtelen jött sok új nyilván nekik a klónjaik.
De egyébként tegnap néztem fél szemmel, milyen gyér volt a németek állománya amikor Rommel vesztett, 197 harckocsi egység volt a keleti fronton, észak afrikába még már tucat és ebböl a többség olasz. Ellátmány még nuku.
Ez igaz, most választunk és a többi jelölt GyF és OV kivételével zsákbamacska, ők még nem voltak miniszterelnökök, így nem tudjuk mit várhatunk tőlük. Ettől függetlenül én nem mondanám egyik új jelöltre sem, hogy alkalmatlan, mert nem tudom. Sokan érzelmektől vezérelve mondják, hogy egyik vagy másik jelölt alkalmatlan, pedig valójában nem tudjuk, hiszen nem volt alkalma bizonyítani a rátermettségét. Csak OV és GyF miniszterelnöki munkásságát tudjuk megítélni, a többiekét nem.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül