Orbánék egyenlege: ukrán bűnözők tömegeinek adott állampolgárság, 20000 kötvényes és bő 4000 muszlim migráns. Semelyik korábbi kormány nem fogadott be ennyi migránst. Akkor miről is beszéltek?
De lehet. A kettő egyáltalán nem zárja ki egymást. Nem is értem, miért merült fel benned. Szóval az eltérő vélemény fontos és jó, a bértollnok troll meg olyasmi, amire nekem nincs igényem. Kérdés?
Ja,nem hiteles,mert a kormány honlapja,bezzeg ha mondjuk a 444 írná akkor hiteles lenne,ugye? Ismerjük ezt már! :) Hozzáteszem szerintem sem hiteles,mert ha tényleg bevezetik az automatikus,felső korlát nélküli muszlim migráns elosztást,akkor a számláló kizárt,hogy megálljon évi 10 ezernél.
Ez igaz, de attól ugyan ne kelljen már hasra esni, hogy ennyire rafkós tolvajok... És akkor a lopás még nem minden, ami kárt okoztak/okoznak. Mert a szétvert demokrácia és társdalom a lenyúlt 100-1000 mrd-oknál is sokkal durvább, mindezeknek még ciklusokkal később is jelentős hatása lesz.
2 hét múlva ennek a fórumnak nem lesz értelme. De az mire jó, hogy másokat trollnak , klónnak neveztek? Nem lehet épeszű embernek teljesen más véleménye önszántából?
Ne nevettesd ki magad. Ez nem hiteles forrás. Hiteles forrással támaszd alá az állításodat! Hazug Fidesz kampány dumával nem lehet igazolni Fidesz állítást.
Maga a rendszer és a módszerek az ő szempontjukból magyon jól ki van találva. És egyébként nem hülyék, akit kell, azt hagyják dolgozni. Pl. Audi, Bosch, és sok más cég. A hasznukat ott szedik le, ahol nem zavarják meg a nagyok játékát. Pl. föld, EU-s támogatások, mnb alapítványok, stb.
Kb. ezt írtam én is. A kormányzásuk kimerül a saját maffiaépítésükben, saját maguk helyzetben/hatalomban tartásában, újabb lenyúlásokban és az ezekhez szükséges hazugság és kampánygépezet működtetésében.
"Hát ezt nem igy látom szerintem egy becsületes ökör nagyobb kárt tud okozni mint egy minden hájjal megkent zsivány." . Orbán akkor szerinted melyik is? Becsületes vagy nem az?
Ha jó célra is fordítanák a totalitárius hatalmat, az akkor se lenne üdvözítő. A központi irányítású tervutasításos rendszer sose lesz tized olyan hatékony se, mint ahol hagyják, hogy azok döntsenek és dolgozzanak, akik értik is, mit és miért csinálnak.
No-no. Kormányoznak, nem is akárhogy. Minden kézben van tartva, rövid pórázon. Értsd a legkisebb falu vagy legkisebb állami cég utolsó fillérjéig, vagy a legjelentéktelenebb közbeszerzésig. Amit kitalálnak, azt át is verik, legyen annak bármi ára. Szóval maga a kormányzás az nagyon is jól ki van találva. Az a gáz, amire használják.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül