Mondok egy példát ezt hazai viszonyokra értem!! Volt egy kis tavaszi kert ketten csináltuk MIHELYT MEGHALLOTTA FIDESZRE SZAVAZTAM MÁR NEM IS JÖTT BELE DOLGOZNI..(persze magamra vettem ezt a kis történetet) Na szóval ennyit a nagy szorgalomról, na meg az Egyakaratról..
Erről az elszólásodról kínosan tereled a szót, de azért ne feledkezzünk meg: . "czm 2018. április 11., 23:34 ...a sok kozel-keletivel, akik mar most is itt elnek koztunk, foleg Budapesten" . A nagyon migráns ellenes és a migránsoktól a magyarokat nagyon megvédő Orbán-kormány után/alatt, hogyan lehetséges, hogy szerinted sok közel-keletivel élünk együtt?
Milyen érdekes, hogy a facén szinte csak ellenzéki negatív reklámokat láttunk és mindenhol Berni és ellenzéki plakátok mosolyogtak, viszont már tépték le falunkban az elefántfüles kormánypárti reklámokat mint 16 éve.
Már megint hazudsz... Nem értem, mi szükség van erre, amikor könnyen ellenőrizhető a dolog. A Európa Parlament vitájánál és szavazásán természetesen az EP Fideszes képviselő is részt vesznek! . Miért hazudozol? . "A jelentés úgy áll össze, hogy a képviselők mindegyik frakcióból elmondják a véleményüket és módosító javaslatokat nyújthatnak be hozzá, mielőtt szavazásra bocsátják. Kétszer fognak róla szavazni: először szűkebb körben, az emberi jogi szakbizottságban, utána az Európai Parlament összes képviselője a plenáris ülésen. A Fidesz-KDNP képviselői is hozzáfűzik a véleményüket és javasolnak módosításokat."
20 deka parizsit hol veszed meg az a te sajat szivugyed itt a megmondasrol, vezenylesrol van szo jelenleg nem a balliberalisok kormanyozzak az orszagot, ezert a folyamatos vezenylo hangnem - finoman szolva - visszas
"Jaj hát van még ítt Soroson kivül is azonos jellegü ALAPÍTVÁNY Ők ne tudnák" . Ezt Orbánék Sorosistái is nagyon jól tudják, pénzt is kaptak onnan. Maga Orbán is. Ekkora öngólt ne szórj, hacsak nem az a célod, hogy röhögjenek rajtad az olvasók:)
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül