Mentem is csak szeretném hozzáfűzni, hogy a MODERÁCIÓ nem áll a feladata magaslatán! Rosszul politizál, de megteheti, mert nem kérhető számon semmi a házirend betartásával, betartatásával! - Ez a topik törlésre érett, mert csak a címe miatt is április 8.-a után lehetne aktuális! A magyar nyelv és helyesírás szerint!
Mi köze egy topic nyitásnak a hazugsághoz? Már össze-vissza beszélsz... . A becsülettel kapcsolatban pedig ajánlom figyelmedbe a #71-es hozzászólást. És jó lenne, ha időnként magadba néznél.
Úgy érdemes csinálni, hogy az ember megnézi, hogy hová kattintott, aztán eldönti hogy hova ír. Tök egyszerű. Szerintem például nem baj, ha van a témában olyan topic, ahol a házmester nem dobálja ki a vele nem kompatibilis véleményeket. De ha tényleg ennyire nehéz, akkor a moderátor nevezze át választás 2018 a és választás 2018 b névre és mindenki megnyugodhat. Különben meg álproblémáról van szó.
Hibázott egy "rendszer" egy "gép". . Az embert tudja javítani, de nem teszi! . A hibát a "gépre" hárítja majd tisztességről, erkölcsről, etikáról, becsületről és ennek hiányáról ír naphosszat! . Igaz a közmondás! . " a hazug embert hamarabb mint a sánta kutyát" . szvsz
Ezért kellene lezárnod, ezt a minimális elvárás egy ilyen történetnél. Te hibáztál és a tisztesség azt kívánná, hogy te hozd helyre a hibádat! Vagy zárd le, vagy módosítsd az elnevezését ha lehet.
1. Nem tudtam, hogy létezik ugyanilyen néven topic (honnan is kéne tudnom?). . 2. A rendszernek kéne ezt kiszűrnie, ami most valamitől nem ment. De ez nem az én hibám. . Amúgy meg nem mindegy, hol írod ugyanazt? Én nem foglak kitörölgetni (nem úgy, mint te engem pl.).
“Kiszivárgott, mit talált az OLAF az Elios szolnoki pályázatainál . ...az utolsó pillanatban úgy írták át a megtérülési feltételeket, hogy az Eliosnak jó legyen. . Azt is megállapította az OLAF, hogy A PROJEKT ZÁRÓ AUDITJÁVAL MEGBÍZOTT, ELVILEG FÜGGETLEN AUDITORCÉG NEVÉBEN AZ ELIOS EGYIK VEZETŐJE KÉSZÍTETTE ELŐ SZERZŐDÉST AZ ÖNKORMÁNYZATTAL.” . https://index.hu/gazdasag/2018/02/08/elios_olaf_szolnok/
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül