"http://www.origo.hu/nagyvilag/20180407-tomegbe-hajtott-egy-furgon.html# Az ökör migráns pártiaknak küldöm ezt" . Akkor ezt bizony Orbánéknak, a Fideszeseknek, pl. Phylaxának küldöd. Ő ugyebár már nyíltan migráns párti. Orbánékról meg tudjuk, hogy nem arra kell figyelni, amit mondanak, hanem ami tesznek. Orbánék által befogadott 20000 kötvényes migráns és bő 4000 muszlim "menekültnek" hazudott migráns bizony beszédes tett. Akiknek a nagy részét BE SE KELLETT VOLNA fogadni, mégis megtették, és szállást, ellátást, támogatást kapnak Orbánéktól.
Visszalépések ez megint tényleg vakugrás...::))) franc tudja,mi térül ebből meg, se kikötve... Úgyvan ahogy van,,,::))) az a neve oda szavazzál,,:::)))
"Több német országos hírportál arról ír, hogy a rendőrség feltételezése szerint bevándorló hátterű terrortámadás történt Münsterben. Azaz, egy első- vagy másodgenerációs migráns lehetett a terrorista." . Az,hogy te nem mered beismerni migránsnak,mert egy újabb bizonyíték lenne az integrációjuk csúfos kudarcának,attól még migráns,ha tetszik ha nem.
"Köszönöm. Néha viszont jobb egy kis kockázat, mint a biztos rossz." . Ez igaz. Pontosan ezért valószínűleg maradok a Momentumnál, be kell, hogy kerüljenek. Fiatalokból álló, új pártban látom a jövőt. . Egyéniben viszont szigorúan tartom magamat a célhoz: a legerősebb ellenzékire szavazok a körzetben.
Bizony így volt,én is láttam amiről beszélsz.Azért van egy olyan érzésem,hogy egy határozott vezető hamar rendet tudna tenni még mindig,de Merkel nagyanyó erre alkalmatlan,és ha most lennének a választások megnézném mennyire szerepelne le...végesen fogy a németek türelme,bármennyire próbálja elnyomni a problémákat a main stream média,a végtelenségig nem lehet,nem hülyék az emberek...
Csak azt nem értem ha annyira szeretitek őket,miért nem fogadtok be magatokhoz pár muszlim migránst? Miért a mi életünket akarjátok tönkre tenni? Élj vele ha annyira tapsikolsz nekik.
Igazán? Mesélj akkor nekem, akinek a szülei,nagyszülei muszlim migránsok,az nem 2.,3.generációs migráns? Elképesztő ahogy próbáljátok szőnyeg alá seperni a valóságot. . Ja,és ez semmi,Németországban ahol ugye velünk ellentétben demokrácia van, nem lehet megnevezni most már a terroristák származását: . "Németországban egy friss törvény tiltja, hogy megnevezzék a merénylő származását, ezért - legalábbis egyelőre - nem írnak ennél többet."
tán a lottószámokat is tudja az öreg? :) ha vki értelmes és színvonalas beszélgetést szeretne nézni, akkor inkább nézze meg egy független, pártatlan és Mo. talán legnormálisabb politológusával készült tegnap esti riportot. https://hirtv.hu/video/204809
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül