Sokszor leírtam már ide. Majd visszakeresed, ha ennyire érdekel (bár nyilvánvaló klónként valószínűleg tudod is). . Sorozatos személyeskedés helyett illene érdemi válaszokat adnod.
Egészen elképesztően cinikus és aljas, hogy a cigányokat akarják a migránsok ellen (akiket ők fogadnak be) hergelni. . Soha nem volt még ilyen gusztustalan és káros kormánya ennek az országnak.
"A kormány nem tanulhat az emberek helyett, nem értem, hogy miért a kormány tehet arról, ha nem beszélnek nyelveket az emberek. " Szerinted kinek a felelőssége az oktatási rendszer alacsony színvonala? A BBB kategóriából a Fidesz néhány havi kormányzása után kerültünk ki, amikor már kiderült, hogy milyen nagy f@szságokra készül.
Szívem szerint azt írnám, hogy menjetek a p....ba (Bekrepal lal együtt), de nem teszem, mert nekem veletek ellentétben volt gyerekszobám és megtanítottak viselkedni.
Bocsánat. . Szarakszik a prediktív bevitel. . Szóval . "A nickekről félrevezető. Amikor így személyeskedsz mert elfogadás, olyankor inkább szar fej vagy." . Helyesen . A nickneved félrevezető. Amikor így személyeskedsz, mert elfogytál, olyankor inkább szar fej vagy."
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül