Amúgy vannak keresőeszközök a Google-ban. Beírod hogy Duisburg, bejelölöd hogy az elmúlt 24 óra és tádám, csemegézhetsz, nem kell szavakat hozzákölteni.
Hú de ritka sz.mét ember vagy. Na ilyenekre nincs szüksége ennek az országnak. Segítségképpen, hogy megtaláld az oldalakat beírom, hogy mivel keress, mert arra jönnek a találatok erre abba próbálsz belekötni. Te is leírtad hogy terror!! Nem is egyszer!!
ó nem simán összeállnak addig, hogy tisztességes választási rendszer legyen, kivágják poltot és elinduljon az elszámoltatás félsz, mi? nem kell ahhoz politikus kormány
leírtad h terror és kész próbálsz csúsztatni ha összeverekedik két cigány család akkor is leírod? nalátod ezek azok az aprónak tűnő fogások, amivel megpróbáltok operálni senki sem akar kendősöket, nem erről van szó hanem arról, hogy lehet és kell is disztingválni 1300 migróval megoldódott volna a probléma 10 millió vs 1300, miről beszélsz? fel sem tűnne miközben nem zavar a HÚSZEZER KÖTVÉNYES + a NÉGYEZER akit befogadtunk a rengeteg kínai ezek nem zavarnak igaz? pedig a kínai sokkal nagyobb probléma, nem véletlen, hogy a németek, osztrákok nem engedik be őket na ehhez mit szólsz?
Ha nem nyer a Fidesz kié lesz a 2. legerősebb frakció a parlamentbe? Én akkor jobbikot gyanítanám. Akkor ha Orbán nem tud kormányt alakítani, akkor Vonát fogja az elnök felkérni kormányalakításra. Ezt Gyurcsány meg az mszp nem fogja megszavazni. Akkor mivel az ellenzék sem tudott kormányt alakítani, akkor az jön amit gyurcsány mondott: fél év múlva új választás lesz.
minden oldalnak megvan a maga harsonája ezzel együtt: ez a cikk pl. olyan hogy 1. bárki leellenőrizheti az igazságtartalmát a helyszínen, 2. a cikkírót konkrétan ismerem, és nem 2 hanem 20 éve, nyugodtan elhiheted hogy nem a típus aki valótlanságokat ír megrendelésre! 3. saját névvel vállalja a végén az írását, azaz tudja hogyha valótlanságokkal lenne tele a cikk, ez a szánalmas Hadházy feljelentené - de ez nem történt meg!
Ha meg abból indulunk ki, hogy azt mondjátok nincs valós ellenzék akkor miért zavar hogy más is lopni fog? A Fidesz amit lehtett már kiszivattyúzott a rendszerből, a fillérekért is lehajolt, adjuk meg másnak a lehetőséget is a lopásra nem?
Én anno a Fideszre szavaztam mivel kormányváltást szerettem volna. Azóta látjuk az "eredményét", soha többet Fidesz! Igen, szembeköpöm magam ezért. Jelen állás szerint bárki más nyer mint a Fidesz akkor 50%-al nagyobb az esély arra, hogy normális országban élhessek. Lehet cáfolni :)
Azt kértem a keresőbe írd be, hogy duisburg terror, mert erre jönnek találatok. Ugyanis Te voltál szíves nem találni a duisburgi verekedésről semmit. Azon kívül nem emlékszem, hogy leírtam volna, hogy terror, de olvasd vissza. Bár szerintem tudod te ezt értelmezni csak kötözködni akarsz, de lepereg.
Most már kezdek aggódni, hogy Hadházy megnyeri-e Szekszárdot. :) Valószínűleg nem fogja, mert az mszp-s Harangozó ingyen nem fog visszalépni, Berni pedig nem egyezkedik (kell a pénz), még az sem zavarja, hogy Budakeszin visszaléptek az ő javára.
Ennél betegebb ajánlást kitalálni és ajánlani már nem lehet: Nem számít hogy kiben és miben hiszel, nem számít hogy mit tartsz helyesnek és jónak, nem számít hogy kihez tartozónak vallod magad, ezeket mind rugd félre és helyette szavazz a legesélyesebbnek kitalált mindegy hogy kicsodára! Hát aki így fog szavazni, beleköphet a tükörbe ha meglátja magát!
te azt írtad, hogy terror milyen terror? egyébként nem látom a német tömegeket magyarországra költözni ez, hogy lehet? azt pedig ezerszer leírtam, hogy a vége a dalnak az lesz, hogy jórészüket kivágják, a többit pedig a rendőrállam megfélemlíti mit gondolsz, a németek hülyék?
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül