Az EU-s regionális támogatásokat az alapvetõ jogállami keretek meglétéhez kell kötni, és azoknak az országonak a régiói kapnának több EU-támogatást, amelyek több menekültet fogadnak be - ezt a nagyon kemény következményekkel
10millió korábban egymással harcoló, javarészt analfabéta bevándorlóra, akiknek a termékenységi indexe 5 felett van nem tudom, mi a megfelelő gazdasági modell...
és azt sohase veled, hogy a valóban nagy arányú bevándorláshoz radikális piaci reformok kellenek csak akkor tud befogadni ez a kontinens több tízmillió bevándorlót ergo ha valóban nagy bevándorlást akarnak, akkor a "szociális" Európa koncepció napjai meg vannak számlálva...
így van! az EU-ban nincs demokrácia ebben a kérdésben, ettől vagyunk közös Európa. A mi gyarmataink voltak, együtt hívtuk be őket, együtt kell segítenünk őket! Hajrá bevándorlók!
hát jah... a sulc néven (le)szerepelt anarchoszindikalista komisszárt közben már megnevelte az Élet... felkészül az endékában kinevelt kettõsállampolgár.
))
Törölt felhasználó2018. 02. 22. 09:27
itt az ideje megnevelni azokat akik nem állnakbe a sorba! Na megyek készülődni mert 11:40-kor indul a vonatom.
sajnos nem találtam meg azt a Kunhalmi videót amit kerestem. Ezt remélem nem sokan nézték meg, veszélyes!! Olga is csak ámul a végén hogy mi van. "Sajtcetlik?" :)))
felesleges gúnyolódnod biztos kiválóan lehet tájékozódni a wikipediáról amiket ideszórsz az ellenkezőjét is be lehet linkelni és akkor mi van? azért nem lényegtelen, mert osztod az észt, de nem nyilvánulsz meg ez olyan gyáva hozzáállás az élethez
mint alább írtam Európa jövője szempontjából totálisan lényegtelen, hogy én mit akarok, azt azonban remélem, hogy sikerült legalább kiegészítenem az általad oly "jól ismert" páneurópai mozgalommal kapcsolatos ismereteidet:)
csak arra nem válaszolsz, hogy miért fájna neked egy szociális, szolidáris európa, és ha nem ez, akkor mi a számodra megfelelő? azt a botorságot most engedd el, hogy majd a piac meg a cégek igazságos rendszert hoznak létre, mert ezt már láttuk a kartellek, szindikátusok miegymás amerikájában ez nem működik tehát?
Ezért említettem meg a helyi (városi, regionális) pénzeket is. Mint tudjuk, van egy pár.https://hu.m.wikipedia.org/wiki/A_magyar_forint_p%C3%A9nzhelyettes%C3%ADt%C5%91i
a bitcoin koncepcióját nemcsak, hogy korlátlanul lehet másolni, hanem minden további nélkül tovább is lehet fejleszteni... a csapnivaló rendszerüket elnézve ennek igen tág tere van...
Nem. A bankjegynyomtatást meghatározott számú jegybank végez, míg coint a szomszéd Pistike illetve a Peking alsón élő Yu-jika is csinálhat, több tucatot is akár.
Nagyon durva tervet szellõztettek meg a németek Magyarország ellen
Ugrás a cikkhez