Az EU-s regionális támogatásokat az alapvetõ jogállami keretek meglétéhez kell kötni, és azoknak az országonak a régiói kapnának több EU-támogatást, amelyek több menekültet fogadnak be - ezt a nagyon kemény következményekkel
pedig érdekes kérdés, mondjuk persze a kontextus is számíthat amiben ezek a mondatok megjelentek, összességében nem olvastam a könyvet, csak az idézeteket kerestem és azok nagyjából korrektnek tűnnek de mindennek tükrében határozottan az az érzésem, hogy az EU nem véletlenül nem vállalja fel az Európa gróf szellemi örökségét PS. a "nagyjábólt" azért hangsúlyozom ki mert egyáltalán nem mindegy, hogy vki mixed race-t fordít vagy mongrel-t, mindkettő ugyanazt jelenti, de a második határozottan pejoratív
Pl szaud -arábiában 100 ezerröl legalább 500 ezerre emelkedett a szír bevándorlók száma, és jelentösen nött a számuk az oktatási rendszerben is, ami számukra ingyen biztosított.
Nem is nevezhetök menekülteknek az ENSZ terminológia szerint, de az arabok nem is akarják annak tekinteni öket. Segítségre szoruló testvérek, vagy valami ilyesmi a jelölés.
Törölt felhasználó2018. 02. 21. 15:33
Előzmény:
törölt hozzászólás
nem ezt akartam ,valamiért rossz link ment, a jót ahol megmondta mit kellene tenni hogy nyerjenek tutira, azt meg most nem találom a neten egyáltalán. A fene vinné el!
Egyesült Államokba nem voltam és nem is tervezem a megjelenésem. Pusztán azért mert nem értik a viccet, egy afro-amerikai bevándorlási tiszt ha megkérdezi a reptéren mi járatban vagyok biztos azt válaszolnám, hogy én oda-vissza jeggyel érkeztem . Neked az őseid meg potyáztak ( azaz a Lloyds Bank fizette ) és csak oda . So in this case : Jöhetnék is vissza , ezért meg sem próbálom :)).
Nagyon durva tervet szellõztettek meg a németek Magyarország ellen
Ugrás a cikkhez