A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
Ez a szarházi fb. három hete átadta a BEVA-nak......... velünk, nem képes az összesítőt közölni, így könnyű lopni, csalni.....
Törölt felhasználó2016. 05. 08. 16:48
Tájékoztatás a Buda-Cash ügyfelei számára
A Buda-Cash Brókerház Zrt. „f.a.” felszámolója 2016. április 19-én átadta a Befektető-védelmi Alap (Beva) részére a Buda-Cash-nél hiányzó ügyfélvagyonra vonatkozó módosított és kiegészített adatokat. Az adatszolgáltatás nem tartalmazza azokat a külföldi papírokat, amelyek vonatkozásában a jogi helyzet még nem tisztázott.
A felszámolóbiztos tájékoztatása szerint az adatszolgáltatásban szereplő hiányzó eszközök mennyisége végleges, ezzel megnyílt a lehetőség arra, hogy folytatódjon az ügyfelek kártalanítási kérelmeinek elbírálása és a kártalanítási összegek meghatározása.
Az elbírálás során a Beva összeveti az ügyfelek kérelmében foglaltakat a nyilvántartásban szereplő adatokkal, és meghatározza a kártalanítás összegét, amelyről, a jogszabályban előírt határidőn belül, levélben küld értesítést
A meglévő vagyon kiadásával kapcsolatban a Buda-Cash Brókerház Zrt. „f.a.” felszámolójának közleményeiből tájékozódhatnak az ügyfelek.
A Buda-Cash károsultaknak a Beva a hiányzó értékpapírok és pénzösszeg után befektetőnként maximálisan 20.000 eurónak megfelelő (6.105.400 kártalanítást fizet a felszámolás napján érvényes árfolyam alapján számított forintösszegben. A kártalanítás egymillió forintig 100 százalékos, az egymilliót meghaladó rész után pedig 90 százalék. A kártalanítási kérelmeket 2016. március 26-ig lehetett benyújtani a Bevához.
Bocsánat nem annyi maradt meg nem jól értelmeztem.. Mindenböl darabszám maradt meg ezeket összeadva sokkal több jön ki .. Most már így sokkal mássabb a helyzet...😑😜😄😊
Ez egy másik történet és ennek tudatában
az, hogy én február első hetében megkaptam a bevát abban a szerencsés vagyok. Azóta dolgozik a kártérítés és 10%-ot hozott.
Igen szerencsés vagyok, mert ha jól tudom márc 11-e óta egyetlen egy kifizetés nem volt még.
Az is szerencse, hogy csak 75%-át nyúlták le az eszközöknek, az pedig mégnagyobb szerencse, hogy immáron lassan másfél éve őrizgetik, rejtegetik a maradék befektetéseinket, tulajdonunkat saját magunktól.
Hú de szerencséseknek érezhetjük magunkat.
Ez az igazi szerencse !
Köszönet érte.
Igen létezhet, bármilyen variáció lehet, attól függően, hogy milyen portfóliód volt. A beva-tól én már kaptam kártalanítást. A szerencsések között vagyok.
Hát ez télleg poénos. :)
Szegény, sajnálom, valószínűleg évekig szívózhat majd ezzel, és az is sanszos, hogy a végén megszívja, és ki is fizettetik vele...
Akinek megjött az elszámolása pl létezik,hogy 4 milliobol csak 800 ezer maradt meg??? Mindenki csak a buda cash fátol kapott uj egyenleg közlöt?? A bevátol senki nem kapott még kártalanítást???? Vagy valamilyen papírt?
Hát nagyon durva! A lényeg hogy házi örizetbe kerültek a fiúk és mehetnek haza a több százmilliót érő off-shore cégek által bérelt otthonaikba. És az így járt emberek megszívták. És majd a végrehajtó behajtja rajta, mert érdeke az emberek kisemmizése.
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546