Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 07. 14. 19:04

Nabi-Exbus  

Kutya legyek ha nem indulunk meg rohamosan felfelé, Korányi ötleteihez meg nem tudom mit szólnak de az utóbbi időben több csoport is felfegyverkezett Nabiból ez látszott, úgyhogy szvsz nem lesz ő az egyedüli 10%-os.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 07. 20. 10:01
Előzmény: #18  Törölt felhasználó
Jaja, oda kell figyelni az biztos, jó sokszor megszivatták már a népet. Ennek ellenére még mindig ezzel meg a Humettel lehet a legjobban spekulálni. Januárban amikor indult a Humet rally akkor viszont tök egyértelmű volt minden, most meg majdnem megtévesztettek, amikor múlt héten beletéptek. A fél éve benne ragadt emberek még mindig visszahúzzák az árfolyamot és ha kis emelkedés van, azonnal eladnak. Úgy látszik kell egy pár év szünet az ilyen rallyk közt, amíg kitisztul a kép és eltünnek a remegő kezűek (bár utálom ezt a kifejezést, mert nem volt olyan akinek ne remegett volna meg már idén). A Humet esetében mostmár a nagy részvényszám sem elhanyagolható, egyre nehezebb befolyásolni és ha esetleg tényleg kidobnak még 7 millió darabot a piacra, akkor lehet hogy tönkreteszik a lehetőségeinket.
Törölt felhasználó 2006. 07. 20. 09:17
Előzmény: #16  Törölt felhasználó
Lennox: Köszi. Lehet, hogy megbánom, de azt nem bánom, hogy fél év után ismét nyugodtan alhatok ... Volt belőle még 250-ről egy adag, meg 75-ről tavaly decemberből a nagy része. Nem volt kevés, én is szavazgathattam volna vele. Az elvárt hozamom az elértnél és a most várhatónál (sajnos) sokkal magasabb volt. Szerintem jelenleg, ha nem vagy bennfentes, akkor nagyon veszélyes a játék.
Törölt felhasználó 2006. 07. 20. 08:57
Előzmény: #16  Törölt felhasználó
A cég lehet hogy ér 200 ft-ot, de ha annyit ér, akkor az olyan nagy ősspexek mint Korányi max 130-140-et hajlandóak érte fizetni ezt ne feledjük. Persze az árfolyam akárhová mehet, de kon krétumok híján emiatt előbbutóbb kénytelen lesz visszaesni a 130-as zónába ahol megint vételi (insider) érdeklődés lesz
Törölt felhasználó 2006. 07. 20. 02:32
Előzmény: #15  Törölt felhasználó
Nehogy megbánd pár napon belül hogy eladtad, még visszaveheted.;) Azért örülök hogy bejött, gratula!
Törölt felhasználó 2006. 07. 19. 11:37
Előzmény: #14  Törölt felhasználó
Végre ki tudtam szállni ma reggel. Fél éve amikor 59 Ft volt, nem gondoltam volna, hogy még akár szép nyereséggel is meg tudom úszni ezt a balhét ... de megérte eddig kivárni. Innentől kicsit bizonytalanabb a dolog (magasabb annak az esélye, hogy lemenjen 20-30%-ot 100-ra, mint, hogy felmenjen 20-30%-ot 200-ra ...)

A részvényvisszavásárlásos sztori nem tetszik, és abban sem vagyok biztos, hogy az új igazgatóság mit fog tenni azzel a 432m Ft-tal (zsebre vágja). Jelenleg az érdekük az árfolyam lenyomása (hehe, mostmár az enyém is :-)). Egyébként én a helyükben arra használnám a pénzt, hogy bepereljem a NABI Inc. amerikai menedzsmentjét az ottani cég ellopásáért.

Sok sikert !!!
Törölt felhasználó 2006. 07. 19. 11:08
Előzmény: #13  OSZLOPOS
Én is észrevettem, hogy a fél évvel ezelőtti nagy pánikroham után szépen kitisztult a könyv, néhány ezer darabokkal lehet lendíteni rajta, tizede annyi pénzzel meg lehet duplázni az árfolyamát, mint a humetét.

A saját részvény vásárlás meg nem kötelező nekik, csak egy lehetőség, ha tudnak venni annyiért, akkor vesznek, ha nem akkor nem, de gondolom csak nem verik le azért az árát, hogy vehessenek.:)
OSZLOPOS 2006. 07. 19. 10:23
Előzmény: #12  werkaz
kb. 200 Ft-ot érhet a cég a könyvelési lehetőségek(iszonyat veszteségek) miatt. Érdekes, hogy lényegesen könnyebben mozdítható az árfolyam, mint egy Humetnél vagy Econetnél, hisz összesen alig 5M részvény van. Nagy speki kedvenc lesz szerintem...
werkaz 2006. 07. 19. 08:43
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
A közgyűlés felhatalmazása alapján a cég saját részvényeit max a névérték 112 % -n vásárolhatja. A névérték 112 forint, ennek a 112 % -a 125 forint. Szal én most itt nem vennék :)
Törölt felhasználó 2006. 07. 19. 05:08
Előzmény: #8  Sipiii
Ja hát végülis csak majd' egy hónapjuk volt beleásni magukat a témába a részvényeseknek hogy megszavazzák a Pelso meg a többi megvásárlását, ez valóban kevés idő..már régen kint van a közgyűlés tervezet. A Korányit kellene mostmár valakinek felfüggeszteni, nem minden alkalommal a közgyűlést. Ennek ellenére augusztusig is nagy játék lesz, mostmár látszik, többek közt ma is.
Törölt felhasználó 2006. 07. 18. 17:28
Előzmény: #9  OSZLOPOS
Nálam a 140 témylegesen 144 (fibo100%) volt , de a mai nap tényleg egy (sz)exbuszozás volt. :o))
OSZLOPOS 2006. 07. 18. 17:03
Előzmény: #8  Sipiii
technikailag elhagyta a 140-et, ami komoly szint, nap közben vissza is tesztelt. 180-220 a köv szintek, de nem biztos, hogy hamar meglesz.
Sipiii 2006. 07. 18. 15:37
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
Kicsit várni kell még:

A napirendben szereplő alaptőke emelésről szóló döntés azért maradt el, mert a részvények 14 százalékával rendelkező Korányi G. Tamás javaslatára a közgyűlést felfüggesztették és augusztus 17-én folytatják. Ezt a javaslattevő azzal indokolta, hogy a részvényesek számára több időre van szükség annak eldöntésére, hogy az alaptőke emelés összegét akarják-e autóalkatrész gyártó cégek üzletrészeinek megvásárlására fordítani.

Törölt felhasználó 2006. 07. 18. 14:35
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
Sztem csak holnap reggelre lesz konkrét, ma nem hiszem hogy este írnának valamit.
De addig is elég konkrét a 150:))
Törölt felhasználó 2006. 07. 18. 14:07
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Van már valami konkrét info is?
Törölt felhasználó 2006. 07. 18. 12:50
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Jó vagy Lennox :)
Törölt felhasználó 2006. 07. 18. 12:31
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Na milyen ma, tetszik?:)
Törölt felhasználó 2006. 07. 17. 13:15
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Tudom, hogy be kellene jelenteni, csak nem teszik.:( Mostanában nagy adok-kapok volt, kíváncsi vagyok én is a fejleményekre, meg arra hogy eldöntsék végre hogy most részesedéseket meg cégeket vásárolnak és gyártani fognak valamit, vagy pedig felszámolást csinálnak, mert nem mind1.
Szeretném ha tudnának dönteni végre és kimondanák a dolog végét egyszer és mindenkorra vagy pedig megmutatnák hogyan tovább..
Törölt felhasználó 2006. 07. 17. 12:08
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Lennox_22: 5% feletti részvénybefolyást (5%-ként) a tőkepiaci törvények szerint be kell jelenteni ... persze ez Magyarországon nem szokás (tisztelet a kivételnek = Korányi). Vagy van másoknak is 5-10% (pl. a Bankár csapatnak) és törvényt szegnek (nem láttam bejelentést), vagy nincs másnak. Holnap kiderül, hogy hol az átverés.

Topik gazda

Lennox_22
4 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek