nem mindig...nem ismered te elegge pl a nap alapjan, mitöl emelkdeik egy reszveny valojaban? A reszveny ara kilö, megindul vagy raketa es lehet meg FELLLL. Nem muszaj venni, neha csak ugy megy fel. Ja igen, van akinek a fantaziajaba nem fer bele, hogy volt azert nemi inflacio az elmult 15 evben es mondjuk miert ne lehetne manapsag 40-50 eves embereknek szaz millioja befektetni...ha valami nagyobb forgalom van azt "gecibrokerek" pumpalhatjak csak. Na de ha esik, akkor az hagyjan, hogy a szemetek miatt, aki mi az hogy be mer allni a könyvbe egy pakkal eladni (hiszen holnap magasabb aron adhatna), de a NAP alapjan pl (különösebb közgyülesi felhatalmazas nelkül) miert nem veszi a ceg? a Fönök? barki? hogy "nezheti" 1 ceg, hogy esik az arfolyama?!?
A forgalmat és likviditást ki csinálja? MNB határozatokban sokat olvashatsz olyan esetekről, amikor egy csaló banda forgalmat generálva akart hamis jelzést a piacnak küldeni, lett belőle sok milliós bírság meg büntető feljelentés. Önmagában a forgalom, likviditás semmit se jelet, egyik percről a másikra eltűnhet, ha egy bűnözői kör áll mögötte.
Nem mindig. Pl. Alteora 2000 körül azt írtam, hogy már bitangul túlvett, nincs az az áramár, ami ezt az árazást indokolná, utána az áram ára még jobban elszállt. Multihome-ra mit írjak? Vettek egy veszteséges lapszabász céget, ami még a mérlegét se volt képes határidőre közzé tenni. Történt még valami idén?
csodalom, hogy meg nem kaptad meg a szokasost (ki az a korporesön?!...(...meg a piaci kapitalizacio)), hogy hogy erne mar ez többet mint a pannergy, mikor az 1400, ez meg 900...aztan te ezt hogy szamoltad ki, mi vagy te, matematikus? :)
Csak egy tök egyértelmű dolgot írtam le, azt, hogy a töredékét (se) éri a részvény, és páran piszkosul be fognak itt ragadni. Nem muszáj ezzel egyetértened, veheted milliókért, és nyitva lesz előtted a topic akkor is, amikor rinyálni kell a korábbi vételek miatt.
múltkor az egyik lottózó előtt futottam össze egy hozzá hasonló őrangyallal, az ajtóban üldögélt és próbálta lebeszélni az embereket a szerencsejátékról 🫣
MULTIHOME Nyrt.