Mi teszi olyan bonyolulttá a magyar nyelvet, hogy diplomások sem értik gyakran az írott szöveget? - ezen tűnődtem el az általad beírtak kapcsán most :)
Mi teszi olyan bonyolulttá a magyar nyelvet, hogy diplomások sem értik gyakran az írott szöveget? - ezen tűnődtem el az általad beírtak kapcsán most :)
Mindig megmosolygom a dzsobbik multi-ellenességét. Mit kezdenének vajon akkor, amikor TÉNYLEG itthagynák Mo.-ot a multik? :)
(Most jönnek a trollok, hogy szabadok lennénk vagy az "értelmesebbek" majd benyögik, hogy dehát a dzsobbik nem is azt akarja, hogy elmenjenek, stb.)
Persze, hogy tartalmaz, de igazából tökmindegy. Sajnos látványosan szorul ki a politikából a józan ész. Most amúgy nekem pont elég program az "Orbán takarodj!"
Én perverz vagyok és el szoktam olvasni. A legtöbb tartalmaz értelmes gondolatokat. Két kivétel szokott adódni: a fidesznyikek pogromja egy amolyan marketing bullshit, a dzsobbiké meg egy óvodás zsírkrétarajz.
Lefogadom, hogy minden parlamenti ellenzéki pártnak van programja, és hogy te sem olvastad egyiket sem. (Én sem) Pedig biztos, fhogy nagyobbrészt értelmes dolgok vannak benne.
Most van egy kormány, aki kormányoz. Ha valaki leakarja váltani, az álljon elő egy programmal az emberek elé! Máshogy nem fog menni. De ne gyerekeket küldjenek a kamerák elé, akiket kedvesen túlbeszél egyetlen mondattal egy néni. Vagy állítanak ki egy aláírásgyűjtésre, aminek van állítólag fontos üzenete, de már a fél ország másról beszél, mert kiderül, hogy fel akarják csak használni. Na mindegy. Még szerencse, hogy két komoly város pályázik. :)
Azt állítom, hogy a jelenlegi ellenzék nem képes egy értelmes programot hirdetni. Már ne is haragudj, de az mióta értelmes program, hogy a másik mit csinált? Az az óvoda. Ha így gondolkodsz, akkor ne csodálkozz, hogy már plakátragasztó fiatalokban bízol, hogy bejutnak a parlamentbe. :)
Momentum: Nem az olimpiára, igen a melegházasságra!