ezen kár vitázni mert szerintem fordítva van a valóságban (olvastam olyan, nem kormánypárti hanem épp ellenzéki netes újság-fórumot ahol magam is elcsodálkoztam ezen): meglepően sokan látják máris azt, hogy a momentum csak egy átverés, semmi több. ti pedig, naívák, a csodavárásotok + az aláírásgyűjtési siker által szemetekbe fújódott rózsaszín ködtől elkábultan épp azt nem látjátok, mennyire nem veszi be még egy ellenzéi lapot olvasó(!!) célközönség agya sem már a momentumos púderdumát :-)
"...az egész momentum arról szól h. kétségbeesetten el akarják kábítani..."
Szerintem ez tök félreértés (nekem persze nem fáj, ha a fidesz rosszul méri fel a helyzetet.)
A momentum azokhoz a fiatalokhoz szól, akik kb a bőröndjüket csomagolják, és az az üzenet, hogy "adjatok még egy esélyt az országnak, mert szerintünk lehet itt normálisan is kormányozni."
Aztán ha mégis marad a fidesz, akkor ... hát, nekem van exit stratégiám. És előre sajnálom azokat, akiknek nincsen és mégis a folytatásra szavaznak.
nevetek a "copizni" szavakon, ém ilyet pl nem is ismerek, ez milyen szó lehet?
a copy még csak, de magyar embert nem ismerek aki ezt használná azok a másolás szót ismerik.
Momentum: Nem az olimpiára, igen a melegházasságra!