Azért a legnagyobb tanulság az volt hogy trendel szembe életveszélyes trédelni. .
Longos fejjel maci piacon hagyni kell a francba vagy esetleg nagyobb esés után a felpattanást megjátszani szűk stoppal...
De leginkább a hosszútávú trend irányába játszani...
Hogy mi a trend és azt elhinni az már nehezebb.....
azzal én sem értek egyet,hogy mindent bele kellett tolni,de az tény,minél lejjebb van,annál lejjebb várják.Mindenféle grafikonokra hivatkozva,és nem nézik a cég valós értékét.Én ezért tettem bele 12 alatt majdnem mindent.
Pontosan az volt az a pillanat amikor úgy éreztem hogy bejön a töbiek álta vizionált 8k szint.... És ha még belevesz az ember lassan elveszti a " házat-autót-anyóst-kutyát-ásót-devizahitelt-virágcserepet-munkáskesztyűt-kecsketejet"...Longos fejjel...
És sajnáltam volna a munkáskesztyűt mert azzal mégis csak pénzt lehet keresni...:-)))
Pontosan az volt az a pillanat, amikor bele kellett tolni mindent, házat-autót-anyóst-kutyát-ásót-devizahitelt-virágcserepet-munkáskesztyűt-kecsketejet-mindent! :)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.