egyszerűen fölfogni nem tudom h ki adja állandó jelleggel ezeken a szinteken meg még lejjebb...miközben azért jöttek jó hírek...2 nap múlva pl hitelminősítői felülvizsgálat....putyin is mondott előremutatót...oké h van egy csomó minden negatív is de h pl aztirés közelébe sem bírt menni egy év alatt....13700 tehát nem 19000...
aztán lehet nem is önti a piacra ,csak simán kiveri a fejébőőőőől :):):):):):):)
amúgy oil szépen emelkedget :) az olcsón feltötltött tárolók, növekvő kiskerforg adatokkal karöltve a közeljövőben akár extra dolgokat és kellemes meglepetést is okozhatnak
sztem lassan lehet mondani h ekkora durvulás teloban sem volt....visszament közben 385-ig pl itt 13000-nél nem járt már mióta....az osztirés lassan álom kategória...tehát még az sincs meg h oké elég volt nullában kiszállok...erre sincs lehetőség
3 hete jelent meg valamelyik irgalmatlan fax cég kielemezte okosan, hogy a matáv 300 forintot ér, erre 3 hét alatt 321-ről emelkedik 400-ig, több mint 20%-ot!!!! :-))
ugyanez lesz itt is. egyszer csak elfogy az eladás. és akkor azt mondják majd, hogy jé... nem esik tovább... hmmmm... akkor vegyünk!!! :-) :-)
Én egyébként azért gonodlok továbbra is a BC-re, mert nagyobb a forgalom, mint 24-e előtt. Szóval az én álláspontom (egyéb info hiányában), hogy a BC adja elsősorban, és részemről az a nagy kérdés, hogy ha bejelentik, hogy elindult a felszámolás, és már nem adhatja tovább (azaz mindent eladott), utána le, vagy fel. Én felt várok, de ha le, akkor összeomlott a rendszer...:)
Viszont a BC felszámolásáig, vagy valami újabb hírig nem foglalkozok vele, hogy mit csinál, és meddig esik.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.