otp pár csokit hozott (ha így marad), de mivel befektető vagyok nekem csak egy vétel és egy eladás után tudok mit mondani évek múlva, 5 év alatt kezdeti tőkéhez viszonyítva 30% évente
Kedves WWW ! Bizonyára tapasztaltabb vagy az itt beíró többségénél ezért a tanácsodon kivül szívesen olvasnák Tőled elemzéseket illetve meglátásokat! Mert Accept ezeket hozza..És hogy valaki hogyan kereskedik, mikor milyen pozit nyit az maradjon az ő dolga.Mert ahogy te is írtad "végül úgyis a számlaegyenleg ad hű tükörképet a tevékenység sikeréről.
az a kőkemény igazság."
Persze abban is van igazság hogy jelenleg ezt a Mol mozgást TDT lekereskedni gyakran lutri kategoria..De ha valaki szereti a kihívást akkor az Ő dolga... És gondolom egy felnőtt ember(remélem azok íronak ide) csak tud olvasni a bejegyzések között hogy mennyi a valóságtartalma egyes bírásoknak.
nekem az fáj h ezt megtehetik egy nagy alap v büfi, meg semmilyen váratlan pozitív hír nem köp bele a levesükbe egy éve...és minden a kezükre játszik pl olaj
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.