Huh tudod miket tudnek irni ide, 2.5 eve beragadt papirommal kapcsolatba, jol letiltananak erte.
Egyszeruen jozan esszel nem tudom felfogni,,hogy ez a papir hova tud esni, mikozben mindegyik blue szinte es azert mondom,,hogy szinte,,mert telom is van termeszetesen, ami egyszeruen nem tud detto emelkedni keptelen ra.
En jem tudom meddig leszek.meg beragadva, de kezd nagyon elegem.lenni!
Thomas fórumtárs.
Jelzés mehetett a moderátor felé a beírásaival kapcsolatosan…….és a modi büntibe helyezte egy időre…. (nem Ő az első, aki így járt……)
Ritka ocsmány nap volt. Kitörés helyett bezúgás.
Nem t'm ki mit várt Putyintól én specko semmit, ezért ez a része nem csalódás. Az oti 5k a 2850re értékelt ricsi 4k lesz ez meg marad 11. Ennyi.
Részvétem skacok.
Annyi, hogy a második 10,600-as alj után húzható trendvonal, most 11,450-re mutat, az sértetlen, de az emelkedő háromszögnek, aminek a belsejében, még fülescsésze is volt, lőttek.
Goldmann 2800-as célára ide, vagy oda, a Ricsit veszik, ez meg a kutyának sem kell, pedig még Putyin is említette.
Csak magamat tudom ismételni, ez a BÉT, leghálátlanabb, ótvarabb papírja. Sajnos jól láttam a többiben a beszállókat, de nem gondoltam, hogy december 12.ei vétellel így befűrdök, és FHB, Panny, OTP rallyból kimaradok.
Folyamatban a visszatérés, a 15 napos türelmi idő ketyeg, jön majd a rendszergazda haverom, és beélesít, egy kölcsön IP címet, a nickneven a Láncfűrészesből lesz újfent.
Már nem is a MOL-ra, hanem önmagamra haragszom, mert már 18 fölött írtam, esetleges 10 alá benézést évekkel ezelőtt.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.